ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Μάντζιος για Παπαϊωάννου και ΠΑΣ Λαμία!

Μία ακόμη συνέντευξη με κεντρικό θέμα την απομάκρυνσή του από τον πάγκο του ΠΑΣ Λαμία και τις δηλώσεις του Πανουργιά Παπαϊωάννου, έδωσε ο Άκης Μάντζιος.

Ο Άκης Μάντζιος, μέσα από την εκπομπή «After» του SDNA, τοποθετήθηκε σχετικά με όσα συνέβησαν με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ενώ σχολίασε το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, την μάχη της παραμονής και κατέθεσε την άποψη του για τους Αμπέλ Φερέιρα και Μάσιμο Καρέρα.

Ο Άκης Μάντζιος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «After» του SDNA WEB TV και τοποθετήθηκε πάνω στα όσα έγιναν με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου ενώ ξεκαθάρισε ότι το κεφάλαιο Λαμία έχει κλείσει γι΄ αυτόν.

Στη συνέχεια μαζί με τους Βασίλη Βέργη, Αλέξη Σπυρόπουλο, Κώστα Κετσετζόγλου και Γιάννη Σαπουντζάκη σχολίασαν το χθεσινό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ ενώ αναφέρθηκαν και στη γενικότερη πορεία των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος:

Για τα όσα συνέβησαν με τον Πανουργιά Παπαϊωάννου: «Η άποψη του είναι σεβαστή, αλλά δεν είναι δίκαιο να αφήνεις τέτοια υποννοουμενα για έναν άνθρωπο που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν με ικανοποίησε φυσικά η παρουσία της ομάδας στο παιχνίδι αυτο. Κάτι για τα στοιχηματικά δεν θα σχολιάσω, γιατί δεν υπάρχει κάτι. Επίσης, δεν υπάρχει ομάδα που όταν στραβώσει το παιχνίδι ο προπονητής να ψάχνει τον μεγαλομέτοχο. Το κεφάλαιο για την Λαμία, έκλεισε για μένα, δεν είναι η δουλειά μου να τρέχω στα δικαστήρια. Δουλειά μου είναι να βελτιώνομαι πάνω στο αντικειμενό μου».

Για το γεγονός ότι η Λαμία είχε μεγάλους σε ηλικία παίκτες: «Εδώ στην Ελλάδα το έχουμε ότι όποιος φτάνει στα 32 είναι παλαίμαχος. Αυτό φυσικά δεν ισχύει. Τρανό παράδειγμα είναι ο Βαζέχα, που δούλευε μέχρι μεγάλη ηλικία. Αντίστοιχο παράδειγμα είναι και ο Λουκας Βύντρα, ο οποίος δεν έχει κανένα θέμα με την ηλικία του. Δεν ξέρω τι πλάνο θα έχει η ομάδα τη νέα σεζόν. Πρέπει να πούμε ότι έγινε πολύ καλή δουλειά φέτος και πως από τότε που αναλάβαμε η Λαμία είχε καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Μην ξεχνάμε ότι για λίγους βαθμούς δεν καταφέραμε να βγούμε στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη».

Για το ΠΑΟΚ – ΑΕΚ:«Χθες η ΑΕΚ ήταν καλύτερη είχε πολύ ενέργεια. Δεν αιφνιδιάστηκα από την εικόνα του αγώνα»

Για την μάχη της παραμονής: «Εδώ που φτάσαμε όλα είναι ανοιχτά. Ο Πανιώνιος η αλήθεια είναι ότι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο για να σωθεί. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε κάτι αυτή τη στιγμή.»

Για τον Καρέρα: «Ο Καρέρα με το που ήρθε άλλαξε, έδωσε άλλο άέρα στην ΑΕΚ. Παίρνοντας αποτελέσματα, ανέβηκε η ψυχολογία του και ανέβηκε η ψυχολογία και της ομάδας γενικότερα. Ο προπονητής έδωσε μεγάλο βάρος στην άμυνα».

Για τον Φερέρια: «Ο Αμπέλ Φερέιρα ήρθε στη θέση ενός προπονητή άκρως επιτυχημένο. Το βάρος που είχε ήταν πολύ μεγάλο. Ο Φερέιρα άλλαξε πολλά πράγματα και δεν πάτησε σε όσα είχε χτίσει ο Λουτσέσκου. Αυτή η επιλογή εκ των υστέρων καταλαβαίνουμε ότι ήταν λάθος».

Διαβάστε επίσης

Back to top button