Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Βρύζας: «Υπήρχε έλεγχος του Ολυμπιακού στη διαιτησία»

Ο Ζήσης Βρύζας κατέθεσε στην επιτροπή δεοντολογίας τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός ήλεγχε τη διαιτησία.

Αναλυτικά η απολογία του Ζήση Βρύζα:

«Δεν είχα κάποια στοιχεία τότε, η ανακοίνωση ήταν της ΠΑΕ, αναφέρονταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σαρρής, ο κ. Μώραλης, πρόεδρος της Λίγκας και ο κ. Μαρινακης.

betatzhs

Το μήνυμα ήταν ότι τα όρια του ποδοσφαίρου δεν ήταν καθαρά. Όπως επίσης και η πληροφορία ότι ο μετέπειτα πρόεδρος της ΕΠΟ, κύριος Σαρρής είχε ραντεβού με τον Μαρινάκη τότε.

Η αίσθηση ήταν αυτή που κατέθεσα στον ανακριτή και στην οποία εμμένω και σήμερα. Στην αντίληψη μου είναι ότι υπήρχε ένας έλεγχος από την πλευρά του Ολυμπιακού πάνω σε αυτά τα πράγματα. Δεν μπορώ να πω με ποιο τρόπο γίνονταν. Νομίζω ότι υπήρχε δίαυλος με κάποιους διαιτητές, δεν μπορώ να πω συγκεκριμένα. Σίγουρα όχι όλοι. Δεν ξέρω αν υπήρχε επιρροή πάνω στον Δούρο και τον Μπριάκο. Δεν το γνωρίζω.

Δεν ξέρω αν ισχύει η συνάντηση στο Χιλτον, δεν υπάρχει λόγος ένας υποψήψιος πρόεδρος Ομοσπονδίας να κάνει συνάντηση με πρόεδρο ομάδων. Δεν ξέρω αν έγινε και που έγινε. Δεν ήταν μια συνάντηση επίσημη. Θεωρώ ότι ίσως να υπέκρυβε και πονηρές σκέψεις. Θα μπορούσε και όχι…

Δεν γνωρίζω πρόσωπα και περιστατικά, αν γνώριζα κάτι περισσότερο θα το έλεγα».

Σε ερώτηση για συναντήσεις Σαββίδη και Μελισσανίδη με προέδρους ΕΠΣ, πριν την εκλογή Γραμμένου στην ΕΠΟ: «Κλήθηκα να καταθέσω για ένα συγκεκριμένο θέμα σε μια περίοδο. Με ρωτάτε για κάτι που δεν ξέρω».

πηγή: SDNA

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close