ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Αποχωρήσεις από τον ΠΑΣ Λαμία!

Τέλος από τον ΠΑΣ Λαμία ο Νταμίρ Κάχριμαν και ο Ταϊρόν ντελ Πίνο καθώς και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές!

Νταμίρ Κάχριμαν και Γκουστάβο Ταϊρόν αποτελούν παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiara.gr, με τους δυο ποδοσφαιριστές να έχουν ήδη αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες τους αλλά και το τεχνικό τιμ των κυανόλευκων.

Οι δυό ποδοσφαιριστές τα συμβόλαια των οποίων ολοκληρώθηκαν στις (30/6), δεν δέχθηκαν να επεκτείνουν την συνεργασία τους με τον ΠΑΣ Λαμία μέχρι το τέλος των πλέι άουτ και αποχαιρέτησαν τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκαν όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας τους στην ομάδα.

Εδώ να σημειώσουμε ότι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων τα συμβόλαια των οποίων έληγαν στις 30/6 δέχθηκαν να συνεχίσουν υπογράφοντας τη σχετική επέκταση μέχρι το τέλος των πλέι άουτ.

O Κάχριμαν αγωνίστηκε 8 φορές με τα κυανόλευκα, ενώ αντίθετα o Ταϊρόν έπαιξε σε 21 παιχνίδια, πετυχαίνοντας 1 γκολ και μοιράζοντας 4 ασίστ. Τέλος παρελθόν από τους κυανόλευκους αποτελούν και οι Ορέστης Σουσώνης και Γεράσιμος Κουτσοποδιώτης.

Ο Κουτσοποδιώτης

Ο πρώτος υπέγραψε τον περασμένο Γενάρη συμβόλαιο 6μηνης διάρκειας ενώ ο δεύτερος, που δοκιμαζόταν από την ομάδα από το περασμένο καλοκαίρι δεν έπεισε και αποχώρησε.

Ο Σουσώνης

Διαβάστε επίσης

Back to top button