FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Τεννές για την ιστορική πρόκριση…

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Μπάμπης Τεννές στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου της «Λεωφόρου».

Αρκετά χαρούμενος εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου της Λεωφόρου ο Μπάμπης Τεννές, μετά την ήττα μεν, αλλά πρόκριση του ΠΑΣ Λαμία επί του Παναθηναϊκού στο Κύπελλο Ελλάδος.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του, αλλά τους επισήμανε πως δεν θα πρέπει να υπάρξει έπαρση μετά από την πρόκριση, διότι τότε θα χαθεί εντελώς ο πρώτος και κύριος στόχος… της παραμονής!

Ακολουθεί η συνέντευξη Τύπου:

«Είναι μια πολύ σημαντική μέρα για τη Λαμία. Πιστεύω ότι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα και η σημερινή μέρα είναι οι πιο σημαντικές που έχει να δείξει αυτή η ομάδα σε αυτή τη μικρή της ιστορία.

Προκριθήκαμε απέναντι σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Παναθηναϊκος και αυτό μόνο του για την πόλη και για την ομάδα της Λαμίας μετράει πάρα πολύ. Αντέξαμε στην πίεση του Παναθηναϊκού στο ξεκίνημα, γιατί πρέπει να έχεις και τύχη κόντρα σε ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός πέρα από αμυντική οργάνωση και ψυχή, τύχη που είχαμε σε δύο τρεις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Είμαστε σκληροί στην άμυνα και ήταν πολύ δύσκολο κατόπιν για τον Παναθηναϊκό να γυρίσει το παιχνίδι σε 45 λεπτά. Συγχαρητήρια στα παιδιά, πρωταρχικός μας στόχος όμως δεν είναι το Κύπελλο αλλά η παραμονή στη Σούπερ Λίγκα.

Εάν η ομάδα μας κάνει το λάθος να… ψηλώσει από αυτή την πρόκριση, θα το πληρώσει και μάλιστα πολύ ακριβά. Αυτή η μέρα πρέπει να μείνει στην ιστορία, αλλά να ξεχαστεί γρήγορα. Στεκόμαστε μόνο στο ότι αποκλείσαμε μια μεγάλη ομάδα. Για να προκριθούμε υπήρξε μια ευτυχής συγκυρία, παίξαμε ένα πρώτο παιχνίδι που δεν θα έπρεπε να παιχθεί. Έγινε ένα αποτέλεσμα που μας έδωσε ελπίδες και έπρεπε να το προσπαθήσουμε και τα παιδιά πραγματικά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό σήμερα».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button