Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Πεντάρα» πριν τον ΠΑΣ Λαμία τα Γιάννινα!

Λίγες ημέρες πριν τον αγώνα με τον ΠΑΣ Λαμία, για το πρωτάθλημα SuperLeague ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου στο να κερδίσει τη Θύελλα Καμαρίου για το Κύπελλο Ελλάδος.

Με «καρέ» του Γιάννη Λουκίνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε με 5-0 την Θύελλα Καμαρίου και με τη 2η νίκη του στον 1ο όμιλο εξασφάλισε ουσιαστικά το «εισιτήριο» της πρόκρισης για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς στους «Ζωσιμάδες» δεν αντέχει σε κριτική, καθώς η διαφορά δυναμικότητας των δύο αντιπάλων ήταν μεγάλη. Ήδη, στο 41΄ το σκορ ήταν 3-0 υπέρ των γηπεδούχων με τρία γκολ του Λουκίνα (2΄, 31΄, 41΄).

Η ομάδα του Πετράκη κατέβασε ταχύτητα στην επανάληψη, ωστόσο, πέτυχε άλλα δύο τέρματα, στο 68΄ με τον Σκόνδρα και στο 71΄ πάλι με τον Λουκίνα.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Νεόφυτος, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Αποστολόπουλος (60΄ Αθανασιάδης), Βιδάλ, Γιάκος (72΄ Νάουσμετς), Κούζικ, Λουκίνας, Παμλίδης (66΄ Ξυδάς).
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Τσουκαλάς, Λιγνός (65΄ Βλαβιανός), Γελαδάρης, Μαντούσης (55΄ Δαβίλας), Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σιμίτσης (62΄ Γατσέλος), Ζενελάρι, Αρβανίτης, Μαυρομάτης

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button