FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ισόπαλη εκτός έδρας η Κ17!

Σε ένα πολύ καλό παιχνίδι η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία, κατάφερε και έφυγε με την ισοπαλία από την έδρα της ΑΕΛ.

Για την 26η αγωνιστική της SuperLeague Υποδομών και για τον Β΄όμιλο η ομάδα Κ17 του ΠΑΣ Λαμία αγωνίστηκε στην έδρα της ΑΕΛ, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2.

Έτσι, η «κυανόλευκη» ομάδα έφτασε τους 11 βαθμούς, σε ένα πραγματικά δύσκολο πρωτάθλημα.

Τα γκολ για την ομάδα της Λαμίας τα πέτυχαν οι Γεμενής και Καρακώστας στο 25΄και 57΄αντίστοιχα.

Διαβάστε τις φάσεις του αγώνα από το Sportslarissa:

Σε ένα παιχνίδι όπου η ΑΕΛ είχε μόνο την κατοχή της μπάλας και η Λαμία την ουσία στις φάσεις που δημιούργησε με αποτέλεσμα, οι «βυσσινί» κατάφεραν να βρουν τα ψυχικά αποθέματα μέσω των αλλαγών από τον πάγκο και ισοφάρισαν και μάλιστα στο τέλος λίγο έλειψε να πάρουν το ματς.

Η πρώτη φάση ήταν για την ΑΕΛ όταν στο 10′ με απευθείας συρτή εκτέλεση φάουλ ο Μαλάκος απείλησε όμως η μπάλα έφυγε άουτ.

Κόντρα όμως στη ροή του παιχνιδιού στο 25′ η Λαμία άνοιξε το σκορ. Ο Γεμενής έγινε αποδέκτης της μπάλας και από τα 35 μέτρα δοκίμασε το σουτ με τη μία, «ψιλοκρέμασε» τον Σουλούκο και έγραψε το 0-1.

Οι γηπεδούχοι στο 29′ είχαν ευκαιρία με ένα ωραίο σουτ του Καμπέρη από τον άξονα της μεσαίας γραμμής όμως η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι του Μάριου Καρακώστα.

Η ΑΕΛ απείλησε ξανά στο 34′ όταν ο Σταύρος κόπηκε στα όρια της περιοχής, η μπάλα κατέληξε στον Τσουμάνη που βγήκε τετ-α-τετ όμως νικήθηκε από τον τερματοφύλακα της Λαμίας.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 38′ το γρήγορα εκτελεσμένο κόρνερ με τους Μαλάκο και Καμπέρη έφερε σε ανισορροπία την άμυνα της Λαμία, ο Καμπέρης πήρε μέτρα από αριστερά, σούταρε από πλάγια θέση με το δεξί όμως η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά το σουτ του Χάρη Φουρκιώτη το έδιωξε η άμυνα των φιλοξενούμενων.

Το ημίχρονο έκλεισε στο 40′, όσον αφορά τις ευκαιρίες, όταν η ωραία συνεργασία με τους Μαλάκο και Καμπέρη, εκτός περιοχής, έφερε τον Καμπέρη σε θέση για σουτ το οποίο πραγματοποίησε σε δεύτερο χρόνο όμως η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ πίεσε για την ισοφάριση όμως η Λαμία και πάλι είχε την ουσία. Στο 50′ ο Καμπέρης έκανε τη σέντρα, ο Σταύρος σουταρε από το ύψος της περιοχής αλλά δεν σημάδεψε εστία με αποτέλεσμα να χαθεί αυτή η ευκαιρία.

Ο ΠΑΣ κατάφερε στο 57′ να κάνει δύο τα τέρματα του. Ο Κώστας Καρακώστας, σε μία πανομοιότυπη φάση με το πρώτο γκολ, δοκίμασε το ψιλοκρεμαστό σουτ από τα 30 μέτρα, ο Σουλούκος ήταν και πάλι εκτός θέσης με αποτέλεσμα η μπάλα να καταλήξει στα δίχτυα για το 0-2. 

Οι «βυσσινί» ωστόσο δεν τα παράτησαν. Στο 61′ ο νεοεισελθόντας Μάριος Φουρκιώτης έβγαλε την κάθετη πάσα στον Μιλτιάδη και αυτός από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Μάριου Καρακώστα.

Στο 72′ η ΑΕΛ έχασε κι άλλη ευκαιρία όταν ο Τσουμάνης βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακα της Λαμίας όμως για μία ακόμη φορά νικήθηκε!

Στο 78′ χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για τους «βυσσινί» όταν μετά από γύρισμα του Μιλτιάδη, ο Κουσκουρίδας από το ύψος της μικρής περιοχής δεν κατάφερε να βρει γωνία με αποτέλεσμα ο Καρακώστας να βγει νικητής.

Η Λαμία εκτός από τα γκολ είχε άλλη μία φάση στο παιχνίδι στο 82′. Σε μία έξυπνη και γρήγορη αντεπίθεση ο Ματθαίου μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το διαγώνιο σουτ όμως ο Σουλούκος αντέδρασε σωστά και μπλόκαρε τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.

Η ΑΕΛ «ξύπνησε» στο 84′ όταν ο Καμπέρης με όμορφη εκτέλεση φάουλ λίγα μέτρα έξω από την περιοχή, νίκησε τον Καρακώστα και έγραψε το 1-2.

Στην επόμενη φάση, και συγκεκριμένα στο 85′ ήρθε και η ισοφάριση όταν μετά από όμορφη κούρσα του Τέλιου, η μπάλα μεταφέρθηκε δεξιά στον Παπαδημητρίου που έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Μάριος Φουρκιώτης πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 2-2.

Μέχρι την λήξη δεν σημειώθηκε άλλη ευκαιρία με την ΑΕΛ να παίρνει τον πόντο χάρη στην προσπάθεια των αθλητών της στο τελευταίο μέρος του αγώνα.

26η Αγωνιστική

ΑΓΩΝΑΣΓΗΠΕΔΟΗΜ/ΝΙΑ ΩΡΑSCORE
Α.Ο. ΞΑΝΘΗ-Α.Ο.Κ.ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ (ΓΗΠΕΔΟ 1)31 Μαρτίου 2018 11:002 – 0
Π.Α.Ο.Κ.-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ LOLAS (ΓΗΠΕΔΟ 1)31 Μαρτίου 2018 11:005 – 2
Α.Ε.Λ.-ΛΑΜΙΑΚΑΛΟΧΩΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΕΜΠΩΝ31 Μαρτίου 2018 13:002 – 2
ΡΕΠΟ: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

 

Βαθμολογία Όμιλος B’
#ΟΜΑΔΑΑΓΩΝΕΣΒΑΘ.
1Α.Ο. ΞΑΝΘΗ2252
2Π.Α.Ο.Κ.2250
3Α.Ε.Λ.2337
4ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ2331
5ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ2226
6ΛΑΜΙΑ2211
7Α.Ο.Κ.2210

 

ΑΕΛ Κ17 (Ζήσης Ζιάγκας): Σουλούκος, Μαγιάκος (58′ Παπαδημητρίου), Φουρκιώτης Χ., Μαλούσι (69′ Κουσκουρίδας), Κόφφας (58′ Φουρκιώτης Μ.), Δημόπουλος, Καμπέρης, Τσουμάνης, Μαλάκος, Σταύρος (58′ Μιλτιάδης), Κοντογιώργος (69′ Τέλιος).

ΠΑΣ Λαμία Κ17 (Απόστολος Καραπλής): Καρακώστας Μ., Ψωρογιάννης, Καρακώστας Κ., Σταθάρας, Ντίτσας, Μητσόπουλος, Κουδουνάς (88′ Γιαννακάκος), Ζαγγογιάννης (46′ Kωστάκος), Γεμενής (84′ Νικολόπουλος), Ντσιος, Πουρνάρας (60′ Ματθαίου).

Διαιτητής: Νίτσας (Λάρισας). Βοηθοί: Καραγιάννης, Παραφέστας (Λάρισας).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button