Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα βλέμματα στο Ηράκλειο

Με την 6η αγωνιστική των πλέι οφ και 5η των πλέι άουτ συνεχίζεται η δράση στη Σούπερ Λίγκα.

Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ, ξεχωρίζει στο σημερινό πρόγραμμα της Σούπερ Λίγκας, η οποία συνεχίζεται με την 6η αγωνιστική των πλέι οφ και 5η των πλέι άουτ.

Συγκεκριμένα, στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» οι Θεσσαλονικείς θέλουν να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΚ στην Τούμπα που ανέτρεψε τα δεδομένα όσον αφορά τη 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» και η «Ένωση» ισοβαθμούν με 59 βαθμούς και τώρα μένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ομάδας του Αμπέλ Φερέιρα, η οποία συνεχίζει να προβληματίζει με την απόδοσή της.

Ο ΠΑΟΚ παίζει για πέμπτη φορά μέσα στο 2020 και έκτη φορά στη σεζόν με τους Ηρακλειώτες, τους οποίους νίκησε με 3-0 στο Ηράκλειο και 4-1 στην Τούμπα για το Κύπελλο Ελλάδας. Το Νοέμβριο είχε νικήσει πάλι στο Ηράκλειο με 1-0 στον πρώτο γύρο, ενώ νίκησε και 4-0 στην Τούμπα τον Φεβρουάριο για το πρωτάθλημα, όπως και πριν από δύο εβδομάδες στα πλέι οφ.

Το άλλο παιχνίδι της ημέρας είναι μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Βόλου. Οι Αρκάδες υποχώρησαν στη δεύτερη θέση των πλέι άουτ μετά την πρώτη νίκη του Ατρόμητου. Αυτή η πρώτη θέση, αλλά και το αήττητο στα πλέι άουτ είναι ενδιαφέροντα κίνητρα για το παιχνίδι με τον Βόλο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν βάλει μόλις δύο γκολ στα πλέι άουτ, αλλά ψάχνουν πολύ καιρό τα δίχτυα.

Η 6η αγωνιστική των πλέι οφ και 5η των πλέι άουτ

Η επόμενη (7η) αγωνιστική των πλέι οφ

Η βαθμολογία

Διαβάστε επίσης

Back to top button