ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις «λευκές ισοπαλίες» και τα ματς του «2-2»… στην τριάρα του Αγρινίου! (vids)

Απ΄όλα έχει η προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό. Γκολ, νεύρα, κάρτες νίκες και για τις δύο ομάδες αλλά και ένα διπλό των «κυανόλευκων» με τριάρα στο Αγρίνιο. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #προϊστορία #ομάδες #season2021_2022 #LAMPAN #slgrinterwetten

Απ΄όλα έχει η προϊστορία του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό. Γκολ, νεύρα, κάρτες νίκες και για τις δύο ομάδες αλλά και ένα διπλό των «κυανόλευκων» με τριάρα στο Αγρίνιο. #slgr #lamiafc #panaitolikosfc #προϊστορία #ομάδες #season2021_2022 #LAMPAN #slgrinterwetten

Σήμερα Κυριακή ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό στο ΔΑΚ Λαμίας στις 18:30 και το LamiaSports σας βάζει στο κλίμα του αγώνα με την προϊστορία των δύο ομάδων.

  • Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μέχρι στιγμής 10 φορές, βγάζοντας εκτός τα φιλικά που κατά καιρούς έχουν δώσει Λαμία και Παναιτωλικός, κυρίως στο Καρπενήσι όπου επιλέγουν να κάνουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.
  • Δέκα ματς λοιπόν και τα περισσότερα έχουν λήξει ισόπαλα. 6 ισοπαλίες ανάμεσα σε Λαμία και Αγρίνιο ενώ η ομάδα του ΠΑΣ από τα 10 ματς έχει κερδίσει 2 με την «κιτρινομπλε» ομάδα να πανηγυρίζει και αυτή 2 νίκες!
  • Όσο αφορά τα γκολ, ο Παναιτωλικός έχει πετύχει 8 τέρματα κόντρα στη Λαμία, ενώ οι γηπεδούχοι στον αγώνα της Κυριακής έχουν βρει δίχτυα 10 φορές.
  • Δύο χορταστικά παιχνίδια είχαμε μέχρι στιγμής ανάμεσα στους δύο συλλόγους, τα οποία είχαν και τα δύο το ίδιο σκορ. Δύο φορές λοιπόν οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2 σκορ! Η μεγαλύτερη νίκη της Λαμίας ήρθε πέρυσι όπου στην πρεμιέρα των play outs κέρδισε με 0-3 τον Παναιτωλικό…
  • Τέσσερις πρώτοι σκόρερ για τις δύο ομάδες σε αγώνες στο ΔΑΚ Λαμίας, καθώς οι Νικολάς Μανά, Μιγκέλ Μπιανκόνι, Πατρίκ Βουό, Λεονάρντο Βιγιάλμπα και Νόε Ακόστα έχουν από 1 γκολ

Πάμε να δούμε τώρα με τη σειρά τα 10 παιχνίδια ανάμεσα σε ΠΑΣ Λαμία και Παναιτωλικό:

Σεζόν 2017-2018

SuperLeague 1 – 13η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναιτωλικός 2-2

Ένα από τα καλύτερα παιχνίδια ανάμεσα σε Λαμία και Παναιτωλικό. Ήταν η πρώτη χρονιά του ΠΑΣ στη μεγάλη κατηγορία και το τελικό 2-2 ήρθε με τέρμα του Πατρίκ Βουό στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Δείτε τα highlights:

SuperLeague 1 – 28η αγωνιστική

ΠαναιτωλικόςΠΑΣ Λαμία 1-0

Ο επαναληπτικός αγώνας της σεζόν 2017-2018 έφερε και την ήττα με 1-0 για τη Λαμία.

Σεζόν 2018-2019

SuperLeague 1 – 4η αγωνιστική

ΠαναιτωλικόςΠΑΣ Λαμία 2-2

Δεύτερη σεζόν της Λαμίας στη SuperLeague 1 και δεύτερη ματσάρα ανάμεσα στους δύο συλλόγους. Αυτή τη φορά στο Αγρίνιο. Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε, η Λαμία ισοφάρισε, ο Μανά έφτασε κοντά στο να δώσει τη νίκη στην ομάδα του, όμως ο Αντέτζο είχε διαφορετική άποψη.

SuperLeague 1 – 19η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναιτωλικός 0-2

Πρώτη εντός έδρας ήττα για τη Λαμία από τους Αγρινιώτες και μάλιστα με καθαρό σκορ…

Σεζόν 2019-2020

SuperLeague 1 – 6η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναιτωλικός 0-0

Μετά την πρώτη εντός έδρας ήττα της Λαμίας από τον Παναιτωλικό, την επόμενη σεζόν ήρθε και η πρώτη «λευκή ισοπαλία» ανάμεσα στους δύομ συλλόγους.

SuperLeague 1 – 19η αγωνιστική

ΠαναιτωλικόςΠΑΣ Λαμία 1-1

Με ισοπαλία συνεχίστηκε και η επόμενη μάχη των δύο ομάδων, μόνο αυτή τη φορά είχαμε και σκορ. Η Λαμία καταφερε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου με έναν πρώην παίκτη των Αγρινιωτών, τον Ντάνι Μπεχαράνο να ανοίξει το σκορ, όμως ένα τέρμα του Ντάουντα στο τέλος του αγώνα έφερε μία ακόμη ισοπαλία.

SuperLeague 1 playout

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναιτωλικός 2-0

Τελευταίος αγώνας των δύο συλλόγων, πραγματοποιήθηκε στο «Αθανάσιος Διάκος» με τη Λαμία να χαμογελά και να παίρνει εύκολη νίκη με 2-0 σκορ.

Τα γκολ πέτυχαν οι Μιγκέλ Μπιανκόνι και ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα.

Σεζόν 2020-2021

SuperLeague 1 – 5η αγωνιστική

ΠΑΣ ΛαμίαΠαναιτωλικός 0-0

Η τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων ήταν τον περασμένο Οκτώβριο και έλαβε χώρα στο «Αθανάσιος Διάκος».

Οι δύο ομάδες, αν και είχαν τις ευκαιρίες τους έμειναν στο 0-0 και μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Σεζόν 2020-2021

SuperLeague 1 – 18η αγωνιστική

ΠαναιτωλικόςΠΑΣ Λαμία 0-0

Μία ακόμη ισοπαλία, ένα ακόμη 0-0 για τις δύο ομάδες, παρά τις πολλές ευκαιρίες για γκολ.

SuperLeague 1 – Play outs 

1η αγωνιστική

ΠαναιτωλικόςΠΑΣ Λαμία 0-3

Μία από τις μεγαλύτερες εκτός έδρας νίκες του ΠΑΣ Λαμία στη SuperLeague 1, ήρθε με αντίπαλο τον Παναιτωλικό. Στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής των play outs της SuperLeague, η ομάδα του Γρηγορίου «τσάκισε» τον σύλλογο του Αγρινίου με 0-3 και χάρη σε τέρματα των Βασιλακάκη, Ντέλετιτς και Ρόμανιτς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button