Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Οι Έφηβοι του Έσπερου Λαμίας… πάνε τελικό!

Τα πρωταθλήματα άρχισαν ξανά και οι Έφηβοι του Έσπερου Λαμίας πάνε τελικό!

Μετά την σπουδαία νίκη που πέτυχαν επί της Χαλκίδας Β.Α στον ημιτελικό με τελικό σκορ 59-52, οι Έφηβοι του Έσπερου Λαμίας πανηγύρισαν την πρόκρισή τους στον τελικό Εφήβων της ΕΣΚΑΣΕ.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΞΑΝΑ_ΑΡΧΙΣΑΝ…
ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ …ΠΑΝΕ ΤΕΛΙΚΟ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥ : ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΧΑΛΚΙΔΑ Β.Α. (59-52).

Μετά την τετράμηνη διακοπή όλων των πρωταθλημάτων καλαθοσφαίρισης ,λογω της πανδημίας του COVID-19, η ΕΣΚΑΣΕ με απόφασή της, επέτρεψε την έναρξη των πρωταθλημάτων, που είναι συνδεδεμένα με μοριοδότηση αθλητών στις Πανελλαδικες εξετάσεις του 2020.

Η ομάδα μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ είχε ήδη αναδεχθεί πρωταθλήτρια στον όμιλο της και έπρεπε να αποφασίσει αν θα συμμετάσχει στην τελική φάση των νοκ άουτ αγώνων.

Με γνώμονα την υγεία των αθλητών – μαθητών , σε συνεργασία με τους γονείς και τους προπονητές των ,παρόλη την πολύμηνη απουσία από αθλητικές δραστηριότητες, συναποφασίσαμε τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ,να δώσουμε την χαρά συμμετοχής στα παιδιά του ΕΦΗΒΙΚΟΥ τμήματος.

Χθες Σάββατο 4 Ιουλίου, αναμετρηθήκαμε στο ουδέτερο κλειστό γήπεδο της Μαλεσίνας, με αντίπαλο την ομάδα ΧΑΛΚΙΔΑ Β.Α.

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν (59 – 52) υπέρ της ομάδας μας ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ. Είναι το αποτέλεσμα που στέλνει την ομάδα μας, στον ΤΕΛΙΚΟ ΕΦΗΒΩΝ της ΕΣΚΑΣΕ.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε ταυτόχρονα τους αθλητές και προπονητές και των ΔΥΟ ομάδων , για τον αγωνιστικό ζήλο που επέδειξαν, δίνοντας τον καλύτερο τους αγωνιστικό εαυτό, στα πλαίσια του ‘’ευ αγωνίζεσθε’’.

Ο τελικός που θα διεξαχθεί το επόμενο Σάββατο 11 Ιουλίου, με αντίπαλο την ομάδα του ιστορικού ΚΑΔΜΟΥ ΘΗΒΑΣ, αποτελεί για μας ανεξάρτητου αποτελέσματος μόνον γιορτή για τους αθλητές μας και καλούμαστε να το χαρούμε.

Εξάλλου ο αθλητικός οργανισμός ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ , αναπτύσσοντας ισόρροπα και με όραμα ΟΛΑ τα τμήματα του, από των ακαδημιών μέχρι των ΕΘΝΙΚΩΝ Πρωταθλημάτων, αναδεικνύει την αγάπη του για το άθλημα του basketball και δηλώνει ότι η ομάδα μας, δεν έχει μόνον παρελθόν και παρόν …αλλά και μέλλον.

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button