Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Ώρα αποδείξεων σε Σουηδία και Νορβηγία

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Στην Ξάνθη εντοπίστηκε το πρώτο κρούσμα Covid-19 στη Super League. Όπως έγινε γνωστό, πρόκειται για μέλος της ακριτικής ομάδας, η αποστολή της οποίας έχει καταλύσει στη Μαγνησία ενόψει του αυριανού αγώνα των πλέι άουτ με τη Λαμία. Οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη (τεχνικό επιτελείο, προσωπικό) υποβλήθηκαν την Πέμπτη σε τεστ, με τα αποτελέσματα να γίνονται γνωστά εχθές, Σάββατο.

Όταν οι άνθρωποι της ομάδας το πληροφορήθηκαν, επικοινώνησαν με την αποστολή ενώ ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε κλιμάκιο του ΕΟΔΥ να μεταβεί για νέες εξετάσεις στο ξενοδοχείο, όπου η ομάδα θα παραμείνει σε καραντίνα τουλάχιστον ως την Κυριακή. Όπως είναι φυσικό, ο αγώνας αναβλήθηκε.

Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορονοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξάνθης το βράδυ της Παρασκευής (3/7) από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά αργά χθές το βράδι και την Κυριακή (5/7) θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο.

Φαίνεται πως η πανδημία θα μας απασχολεί για καιρό και αυτό μάλλον είναι ένα παράδειγμα από το τι θα ακολουθήσει και με την έναρξη την νέας ποδοσφαιρικής περιόδου.

Στα δικά μας τώρα τα στοιχηματικά με δύο αναμετρησεις θα ασχοληθούμε και σήμερα κατά την πάγια τακτική της στήλης στην Σκανδιναβία και αυτή την Κυριακή. Στις 18:30 στην Σουηδια και την Allsvenskan Xάκεν – Χάμαρμπι και στην Νορβηγία και  την Elitteserien στις 19:00 Mπόντο Γκλίμτ – Μπράν.

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button