ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τη Λαμία έως την Ξάνθη! (pics)

Παίκτες που έκαναν το δρομολόγιο... ΠΑΣ Λαμία --> Ξάνθη ή και το αντίθετο!

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία θα φιλοξενήσει την ομάδα της Ξάνθης, σε ένα δύσκολο αλλά και συνάμα αδιάφορο αγώνα για τους γηπεδούχους!

Κάτι τέτοιο βέβαια δεν ισχύει και για τους φιλοξενούμενους, με την Ξάνθη να θέλει πάση θυσία τη νίκη στο ματς με τους λαμιώτες για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία!

Τo LamiaSports τώρα, σας βάζει στο κλίμα με διάφορα άρθρα-θέματα και ένα από αυτά θα έχει πρωταγωνιστές τους πρώην ποδοσφαιριστές και των δύο συλλόγων!

Στις δύο ομάδες αυτή την στιγμή δεν υπάρχουν ποδοσφαιριστές που να έχουν φορέσει τη φανέλα του αντιπάλου, όμως στο παρελθόν είχαμε μετακινήσεις παικτών μεταξύ των δύο συλλόγων.

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά όμως ποιοι είναι αυτοί που έκαναν το ταξίδι Λαμία – Ξάνθη και το αντίθετο!

Ο πρώτος που το έκανε ήταν ο Γεράσιμος Χαϊκάλης, ο οποίος τη σεζόν 2005/2006 έφυγε με ελεύθερη μεταγραφή από τον ΠΑΣ Λαμία και πήγε στην Ξάνθη. Με τη φανέλα της Λαμίας ο έμπειρος σέντερ φορ έχει παίξει σε 17 καταγεγραμμένους αγώνες.

Την αντίθετη πορεία, είχε ο Κωνσταντίνος Τσαμούρης, ο οποίος τη σεζόν 2014/2015 δόθηκε δανεικός από την ομάδα της Θράκης στη Λαμία για έναν χρόνο. Ο νεαρός μπακ, τη χρονιά που αγωνίστηκε στον ΠΑΣ ως δανεικός, φόρεσε την «κυανόλευκη» σε 29 αγώνες…

Τρίτος και τελευταίος, ήταν ο Λουίτζι Τσέναμο! Ο Ελληνοϊταλός πρώην τερματοφύλακας τη σεζόν 2016/2017 έφυγε από την Ξάνθη για να έρθει στη Λαμία και τον ΠΑΣ, ως ελεύθερος! Με την Ξάνθη ο Λουίτζι αγωνίστηκε σε 24 αγώνες ενώ με τον ΠΑΣ σε 10 ματς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button