Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

CAS: Έφτασε η ώρα για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Ξάνθη! (pic)

Το πρωί της Δευτέρας έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της επίμαχης υπόθεσης με τον Ολυμπιακό να στρέφεται κατά των ΕΠΟ, ΠΑΟΚ και Ξάνθης και τον ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ.

Το CAS / TAS – που είχε τοποθετηθεί και στο Gazzetta για την σχετική υπόθεση – έχει ανακοινώσει στις 3 Ιουλίου ότι η εκδίκαση θα γίνει στις 6 του μήνα. Δηλαδή σήμερα Δευτέρα (πρωινή ώρα). Οι υποθέσεις ως γνωστόν θα συνεκδικαστούν και πέραν των υπομνημάτων και των όποιων αναφορών το προεδρείο θα θέλει να ακούσει το τι έχει να πει η κάθε πλευρά και προφανώς σε αυτήν την διαδικασία λόγο έχει και η Ξάνθη.

Ο Ολυμπιακός στρέφεται κατά της ΕΠΟ (λόγω της απόφασης της αρμόδιας επιτροπής της), του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης, ζητώντας τα προβλεπόμενα κατ’ αυτόν, ήτοι υποβιβασμό. Ο ΠΑΟΚ στρέφεται κατά της ΕΠΟ αξιώνοντας να πάρει πίσω τους 7 βαθμούς, που του έχουν αφαιρεθεί λόγω της υπόθεσης πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη. Από τις εμπλεκόμενες πλευρές και από την ΕΠΟ έχει ζητηθεί να βγει απόφαση πριν τις 19 Ιουλίου, οπότε τελειώνει το φετινό πρωτάθλημα της Λίγκας, κάτι πιθανό να συμβεί.

betatzhs

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και ΕΠΟ έχουν εμπιστευθεί την υπόθεση σε δικηγορικά γραφεία του εξωτερικού εκτός από τους δικούς τους δικηγόρους. Το CAS επίσης έχει ενημερώσει ότι έκανε δεκτούς τους διαιτητές που επέλεξαν οι δύο σύλλογοι. Ο ΠΑΟΚ επέλεξε τον Γερμανό, Ούλριχ Χάας και ενώ οι ερυθρόλευκοι διάλεξαν τον Ιταλό Λουίτζι Φουμαγκάλι. Επιπλέον ο Ολλανδός δικηγόρος Μάνφρεντ Πίτερ Ναν, που είναι στο CAS από το 2002, είναι ο άνθρωπος που αναμένεται να προδρεύσει τις υποθέσεις των Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ.

πηγή: Gazzetta.gr

Ετικέτες
autovision

Διαβάστε επίσης

Back to top button
Close