Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η πιθανή ενδεκάδα του Πλατανιά!

Δείτε ποιοι ένδεκα είναι οι επικρατέστεροι να βρεθούν αντιμέτωποι με τον ΠΑΣ Λαμία.

Σημαντικές αλλαγές στην ενδεκάδα δημιουργούν οι απουσίες που έχουν προκύψει στον Πλατανιά για το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Το σημαντικότερο ζήτημα υπάρχει στη θέση του αριστερού μπακ, αφού μετά τον τραυματισμό και του Βάντερσον, ο Γιάννης Χατζηνικολάου θα πρέπει να καταφύγει σε μια νέα λύση για να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου.

Υπό άλλες συνθήκες, θα μπορούσε να παίξει ο Κοροβέσης, αλλά είναι επίσης τραυματίας. Απ’ ό,τι φαίνεται, στη θέση αυτή θα κληθεί να αγωνιστεί ο Βασίλης Πλιάτσικας, με τον Νίλι να επιστρέφει ως δεξιός μπακ.

Από εκεί και πέρα, επίσης δημιουργείται επιθετικό ζήτημα, αφού ως γνωστόν με το να μην υπολογίζεται εδώ και καιρό ο Γκρζέλτσακ ανεξάρτητα από ότι βρίσκεται και πάλι στην αποστολή, το ερώτημα είναι ποιος θα πάρει τη θέση του Πετρόπουλου στην κορυφή της επίθεσης. Για να παίξει από το ξεκίνημα του αγώνα ο Πολωνός, αυτό θα πρέπει να θεωρείται πολύ δύσκολο, άρα θα χρησιμοποιηθεί ενδεχομένως ένας εκ των Ουντόζι, Κασάλιτσα ή Ενσικουλού.

Σε κάθε περίπτωση, πιθανή 11άδα για τον Πλατανιά θα μπορούσε να είναι η εξής: Κλιάιτς, Νίλι, Ντικαμονά, Καρυπίδης, Πλιάτσικας, Στανισάβλιεβιτς, Δημούτσος, Μαλσά, Κασάλιτσα, Ουντόζι και Ενσικουλού.

πηγή: athlitiko.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button