Άλλα αθλήματα

«Παρέλυσε» ολόκληρο ΟΑΚΑ από μια… ασφάλεια! (pic)

Το μεγαλύτερο συγκρότημα γηπέδων στην Ελλάδα έμεινε στα σκοτάδια για πολλές ώρες! Χωρίς γεννήτρια, ενώ ΔΕΝ λειτούργησαν ούτε τα φώτα ασφαλείας στους διαδρόμους.

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μια ασφάλεια ήταν η αιτία του μπλακ-άουτ στο ΟΑΚΑ και η οποία έφερε την «παράλυση» ολόκληρου του κλειστού για πολλές ώρες, στο μεγαλύτερο συγκρότημα γηπέδων στην Ελλάδα!

Μια… ζημιά που εν τέλει την πλήρωσε – ως γνωστόν η ΑΕΚ – η οποία είδε τους υπεύθυνους και τη διοίκηση του κλειστού να μην μπορούν να διορθώσουν άμεσα την κατάσταση με αποτέλεσμα να οδηγείται σε αναβολή το ματς με το Περιστέρι και να ορίζεται για την Κυριακή στις 17:00.

Οι σοβαρές ευθύνες που βαραίνουν τη διοίκηση του ΟΑΚΑ, επεκτείνονται και στο γεγονός πως δεν υπήρχε γεννήτρια! Για την ακρίβεια, η μοναδική γεννήτρια που εμφανίστηκε στο κλειστό, ήταν πέρυσι στο Final 4 του Basketball Champions League, με πρωτοβουλία της ΚΑΕ ΑΕΚ και του Μάκη Αγγελόπουλου που είχαν διοργανώσει το τουρνουά.

Αναμφίβολα, μιλάμε για μια εικόνα (με το ΟΑΚΑ στα σκοτάδια επί ώρες) που δεν τιμά σε καμία περίπτωση τη διοίκηση του κλειστού που είδε ολόκληρη εγκατάσταση να «παραλύει». Και το πιο επικίνδυνο και ίσως το πιο σοβαρό; Δεν λειτούργησαν ούτε καν τα φώτα ασφαλείας στους διαδρόμους! Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι θα είχε συμβεί αν ένα τέτοιο μπλακ-άουτ γινόταν κατά τη διάρκεια ενός αγώνα όπως του σημερινού με το Περιστέρι ή με το ΟΑΚΑ γεμάτο κόσμο…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button