ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Γιώργου Πετράκη!

Θα κάνουμε μία προσπάθεια να προσεγγίσουμε τη πιθανή ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία, στο σημερινό ματς με την Ξάνθη.

Είναι γνωστό πλέον πως η ομάδα της Λαμίας έχει σωθεί και μαθηματικά και οι αλλαγές στη βασική ενδεκάδα ίσως να είναι και επιτακτικές!

Είναι αρκετοί οι ποδοσφαιριστές που έχουν «τραβήξει κουπί» φέτος και χρειάζονται ξεκούραση, ενώ είναι και ευκαιρία να δοθεί χρόνος συμμετοχής σε παίκτες που δεν τον είχαν πάρει έως τώρα!

Με βάση αυτά τα δεδομένα αλλά γνωρίζοντας και τις απουσίες της Λαμίας, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία για το σημερινό ματς με την Ξάνθη!

Στο τέρμα, θα έχουμε τον Επασί, ενώ στην άμυνα θα είναι οι πρώτες αλλαγές που ίσως δούμε! Δεξιά ο Σκόνδρας, αριστερά ο Βάντερσον, αλλά στην άμυνα θα έχουμε Βύντρα και Μπάχανακ. Ο Πετράκης δοκίμασε τον Καμερουνέζο σε αυτή τη θέση και ίσως σήμερα να του δοθεί αυτή η ευκαιρία!

Στο κέντρο, θα είναι ο Μπεχαράνο, ενώ παρτενέρ του θα είναι ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης. Στη θέση του δεκαριού, δεν θα δούμε τον Βιγιάλμπα αλλά τον Καραμάνο με τον Ρόμανιτς να παίζει αριστερά και τον Σάλιακα δεξιά!

Στην κορυφή της επίθεσης τώρα, μπορεί να έχουμε μία ακόμη έκπληξη και ίσως τη θέση του Σάσι να πάρει ο νεαρός Ανέστης Βλαχομήτρος ο οποίος δοκιμάστηκε και αυτός στην αιχμή του δόρατος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button