Νέα από ΕλλάδαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τζανακάκης: «Περίμενα πως και πως να παίξουμε με τη Λαμία»

Ο δεξιός μπακ του Άρη, Μανώλης Τζανακάκης μιλώντας σε δημοσιογράφους αμέσως μετά τον αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΣ Λαμία, τόνισε πως ο ίδιος όπως και άλλοι συμπαίκτες του περίμεναν πως και πως το ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Για τη νίκη της πρεμιέρας που πέτυχε ο Άρης στη Λαμία, μίλησε ο Μανώλης Τζανακάκης, με τον παίκτη των “κιτρίνων” να τονίζει πως ήταν απλά ένας αγώνας και πως πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη τύπου: 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε την νίκη. Εγώ πραγματικά το περίμενα με αγωνία μιας και είμαι δύο χρόνια στην ομάδα και το ήθελα πάρα πολύ. Αλλά είναι μόνο ένας αγώνας, έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά. Πιστεύουμε σε εμάς, έχουμε κάνει ένα καλό σύνολο. Παίζουμε μπάλα, ανοίγουμε φάσεις και πιστέψαμε στο διπλό και καταφέραμε και το πήραμε», είπε αρχικά.

Για αν το ήθελε μία άτυπη ρεβάνς από την Λαμία για τα όσα είχαν γίνει πριν δύο χρόνια είπε:

«Θυμόμουν τι έγινε πριν κάποια χρόνια εδώ, το περίμενα εδώ και δύο χρόνια».

Για τις κακές συνθήκες λόγω της βροχής:

«Πρέπει να προσαρμοζόμαστε στις συνθήκες, αλλά όπως είδαν όλοι παίξαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε και πήραν την νίκη».

Για τον κόσμο της ομάδας είπε:

«Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, έχουμε μία καλή ομάδα και με την βοήθεια των φιλάθλων μας μπορεί αυτή η ομάδα να πάει ψηλά. Θέλουμε να γεμίζουν το γήπεδο, να μας δίνουν δύναμη για να προχωρήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button