Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δεν σχολίασε τίποτα… παραμόνο μία φάση ο Βαρούχας από το ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός!

Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο, απλά ελπίζαμε ότι θα ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό, ο έμπειρος... τηλεδιαιτητής.

Δεν περιμέναμε κάτι περισσότερο, απλά ελπίζαμε ότι θα ασχοληθεί λίγο παραπάνω με το ματς του ΠΑΣ Λαμία με τον Παναιτωλικό, ο έμπειρος… τηλεδιαιτητής.

Τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής σχολίασε -όπως κάθε Δευτέρα- στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Βαρούχας. Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Βασίλη Βέργη, σημείωσε ότι δεν υπήρξαν ιδιαίτερα διαιτητικά λάθη στα Αστέρας-Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός-Βόλος.

Όσο για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, τόνισε ότι ο Ιταλός ρέφερι «έδειξε άντερα» και για τη φάση του γκολ της «Ένωσης» στο τέλος, συμφώνησε με την απόφαση του VAR ότι δεν έπρεπε να μετρήσει για οφσάιντ του Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαρούχας

Λαμία-Παναιτωλικός: «Στο 57’ υπάρχει ένα φάουλ υπέρ των φιλοξενούμενων. Σφυρίζει ο Σιδηρόπουλος και πριν χτυπηθεί το φάουλ, ξανασφυρίζει για να γίνει αλλαγή. Είναι ένα λάθος που διαιτητές της αξίας του Σιδηρόπουλου πρέπει να το προλαβαίνουν. Γιατί είδατε ότι μπήκε γκολ και τι μπορεί να πάθεις άμα θέλει να σε εκθέσει η μπάλα».

Αστέρας-Ολυμπιακός: «Στο πρώτο γκολ που έβαλε ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει παράβαση, αφού είναι σε κανονική θέση ο Μασούρας. Ούτε επιθετικό φάουλ υπάρχει, το αντίθετο. Ο παίκτης του Αστέρα προσπαθεί να σπρώξει τον Μασούρα. Το γκολ που πέτυχε ο Αστέρας ήταν δύσκολη φάση. Το VAR όμως έδειξε πόσο χρήσιμο είναι όταν λειτουργεί. Δείχνει ότι υπάρχει παράβαση και σωστά ακυρώνει το γκολ».

Παναθηναϊκός-Βόλος: «Στα πρώτα λεπτά ο Βιτάλ μαρκάρεται από τον Μορένο, αλλά δεν υπάρχει παράβαση και σωστά συνέχισε το ματς ο Κοτσιαύτης. Στο χέρι που ζήτησε ο Βόλος στο 27’ είναι μαζεμένα τα χέρια του Πούγγουρα, οπότε δεν υπάρχει κάτι. Στο 43’ ο Ιωαννίδης είναι σε ελεγχόμενη θέση οφσάιντ. Αν τυχόν με την κίνηση που κάνει επηρεάσει τη διεκδίκηση της μπάλας από τους άλλους, θα έπρεπε να υποδειχθεί. Κάνει βήματα, αλλά δεν πάει στην μπάλα, οπότε σωστά αφήνει τη φάση και σωστά δίνεται μετά το πέναλτι».

ΠΑΟΚ-ΑΕΚ: «Εδώ είχαμε μια καινοτομία με Ιταλό διαιτητή και Έλληνες βοηθούς. Παρόλο που υπήρχε γκρίνια για την ηλικία του (47) έδειξε ότι έχει τα άντερα να βγάλει το παιχνίδι. Σε μια φάση έβγαλε μια αγριάδα το πρόσωπό του σε έναν παίκτη που ήταν σαν του έλεγε “μην ξαναπλησιάσεις”.

Σε μια διεκδίκηση του Πασχαλάκη με τον Βράνιες ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ βρίσκει μπάλα, οπότε δεν είναι κάτι. Στο γκολ που πέτυχε έπειτα ο ΠΑΟΚ με τον Μπίσεσβαρ είδαμε και από το VAR ότι ήταν οφσάιντ

Στο 77’ ο Μισελέν ανέτρεψε τον Μπίσεσβαρ και η παράβαση ήταν εντός περιοχής, αφού και η γραμμή θεωρείται περιοχή. Σε μια φάση λίγο μετά που ζήτησε πέναλτι ο ΠΑΟΚ για χέρι του Μισελέν δεν υπάρχει κάτι, αφού ήταν κολλημένο στο σώμα.

Στο 83’ είναι το γκολ της ΑΕΚ που ακυρώθηκε. Εδώ δεν είναι μόνο ότι ο Ανσαριφάρντ ήταν στο οπτικό πεδίο του Πασχαλάκη, αλλά έχει κάνει και κίνηση, οπότε σωστά δεν μέτρησε το γκολ».

Διαβάστε επίσης

Back to top button