ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τις ισοπαλίες, στα λάθη και στην τρικλοποδιά στον Βασιλόγιαννη!(vid)

Η ΚΕΔ όρισε τον Αθανάσιο Σέζο στον αγώνα του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ για τηνη 6η αγωνιστική των play οut της SuperLeague 1 και το LamiaSports σας θυμίζει τις στιγμές του Έλληνα διαιτητή στο ίδιο γήπεδο με τους «κυανόλευκους».

Ο Αθανάσιος Σέζος θα διευθύνει την εντός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕΛ, για την 6η αγωνιστική των play out!

Είναι από τους διαιτητές που έχει βρεθεί αρκετές φορές στο ίδιο γήπεδο με τη Λαμία, είτε σαν πρώτος διαιτητής είτε σαν 4ος! Συνολικά μετράει 10 αγώνες ο Σέζος με τον ΠΑΣ και σε αυτούς έχουν συμβεί όλα τα αποτελέσματα!

Η Λαμία με διαιτητή τον Σέζον μετράει 4 ισοπαλίες, 4 ήττες και 2 νίκες!

Βέβαια, έχει καταφέρει ο διαιτητής από το Κιλκίς να γίνει αρκετά αντιπαθητικός στους φίλους της λαμιώτικης ομάδας καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που σε αγώνα των «κυανόλευκων» ο πρωταγωνιστής ήταν ο ίδιος ο ρέφερι!

Χαρακτηριστικά θα σας θυμήσουμε τον πρόσφατο αγώνα με τον ΠΑΟΚ, για την 20η αγωνιστική της SuperLeague 1, όπου είχε κατοχυρώσει ως κανονικό το γκολ του Λέο Μάτος στην ήττα της Λαμίας με 0-1 ενώ είχε κάνει και το απίστευτο, βάζοντας (άθελά του προφανώς) τρικλοποδιά στον παίκτη των γηπεδούχων, Ανδρεά Βασιλόγιαννη!

Θυμηθείτε την φάση εδώ

Ένα ακόμη «ιστορικό» στοιχείο που θα θέλαμε να αναφέρουμε είναι πως ο Πόντιος διαιτητής ήταν ο πρώτος που σφυρίξε αγώνα του ΠΑΣ Λαμία στην SuperLeague 1!

Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τους αγώνες του Σέζου με τον ΠΑΣ Λαμία:

1 Ιανουαρίου 2017

19η αγωνιστική 

ΞάνθηΠΑΣ Λαμία 0-0

Πρώτος αγώνας της Λαμίας στη μεγάλη κατηγορία και ο διαιτητής είναι ο Σέζος! Το σκορ ήταν το 0-0 με τον ρέφερι από το Κιλκίς να βγάζει 5 κίτρινες κάρτες στους παίκτες του ΠΑΣ Λαμία.

 

6 Νοεμβρίου 2017

10η αγωνιστική

ΛεβαδειακόςΠΑΣ Λαμία 0-0

Δεύτερη αναμέτρηση του Σέζου στο ίδιο γήπεδο με τον ΠΑΣ και έχουμε το ίδιο αποτέλεσμα! Στο 0-0 είχε μείνει και με τον Λεβαδειακό η ομάδα του ΠΑΣ, χωρίς να έχουμε κάτι το ενδιαφέρον στο ματς αυτό!

 

15 Ιανουαρίου 2018

17η αγωνιστική

ΟλυμπιακόςΠΑΣ Λαμία 2-0

Και συνεχίζουμε για να φτάσουμε στο 2018 όπου το πρώτο ματς της χρονιάς με Σέζο διαιτητή για τη Λαμία ήρθε μέσα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Τελικό αποτέλεσμα 2-0 και εδώ υπήρχαν μερικά παράπονα από την «κυανόλευκη» πλευρά…

 

21 Ιανουαρίου 2018

18η αγωνιστική 

ΠΑΣ ΛαμίαΑστέρας Τρίπολης 1-0

Η πρώτη νίκη του ΠΑΣ με τον Πόντιο διαιτητή στο γήπεδο ήρθε κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Αλέξανδρος Καραγιάννης κρίνει την αναμέτρηση με το γκολ του ενώ ο Σέζος ήταν στον πάγκο… ως τέταρτος διαιτητής!

 

27 Ιανουαρίου 2018

19η αγωνιστική

ΑΕΚ –  ΠΑΣ Λαμία 2-0

Μία ακόμη ήττα για τη Λαμία με διαιτητή τον Σέζο και μάλιστα ΞΑΝΑ με αντίπαλο ομάδα από το big-4. Η ΑΕΚ αυτή τη φορά έβαλε 2 γκολ στον ΠΑΣ και πήρε τη νίκη…

 

5 Μαΐου 2018

30η αγωνιστική

ΑΕΛΠΑΣ Λαμία 1-1

Ο Σέζος, θα σφυρίξει για δεύτερη φορά αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τη Λάρισα, καθώς ο πρώτος του ήταν το 2018. Τότε οι δύο ομάδες έπαιξαν στο AEL FC Arena και είχαν αναδειχθεί ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1. Νίκος Τσούκαλος και Μίλος Ντέλετιτς τα γκολ ενώ τότε προπονητής της Λάρισας ήταν ο πρώην τεχνικός του ΠΑΣ, Σωτήρης Αντωνίου!

 

8 Δεκεμβρίου 2018

13η αγωνιστική 

ΑΕΚΠΑΣ Λαμία 2-0

Ένα ακόμη ματς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία για τον Σέζο, μία ακόμη ήττα της δεύτερης με 2-0! Ο Σέζος βέβαια στο ματς αυτό ήταν 4ος διαιτητής… αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι…

 

30 Ιανουαρίου 2019

15η αγωνιστική 

ΠΑΣ ΛαμίαΑπόλλων Σμύρνης 2-1

Η δεύτερη νίκη της Λαμίας με τον Σέζο ως διαιτητή ήρθε στις αρχές του 2019 και με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης. Τότε την αναμέτρηση είχε κρίνει ο Χερόνιμο Μπαράλες, ο οποίος με δύο δικά του γκολ είχε δώσει επί της ουσίας ένα «χρυσό» τρίποντο στην ομάδα της Φθιώτιδας.

 

1η Σεπτεμβρίου 2019

2η αγωνιστική 

ΠΑΣ ΛαμίαΑτρόμητος 2-2

Αγώνα του ΠΑΣ Λαμία έχει «σφυρίξει» ο διαιτητής από το Κιλκίς και φέτος. Μάλιστα, ήταν 1ος διαιτητής στο χορταστικό 2-2 με τον Ατρόμητο.

 

23 Ιανουαρίου 2020

20η αγωνιστική

ΠΑΣ Λαμία – ΠΑΟΚ 0-1

Ένα ακόμη ματς για τον Σέζο και τη Λαμία και αντίπαλος του ΠΑΣ είναι ο ΠΑΟΚ… Ήττα με 0-1 και αρκετά παράπονα απο τους γηπεδούχους…

Διαβάστε επίσης

Back to top button