Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Γιάννινα: Τα πολλά κενά και τα «άκυρα»

Οι μέρες περνούν, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία και μεταγραφικά παρατηρείται μία στασιμότητα.

Οι μέρες περνούν, ο ΠΑΣ Γιάννινα ετοιμάζεται να ξεκινήσει την προετοιμασία και μεταγραφικά παρατηρείται μία στασιμότητα.

Αναμενόμενο αυτό όταν οικονομικά δεν υπάρχει διάθεση για το κάτι παραπάνω.
Δεν είναι από τις ομάδες που κλείνουν νωρίς το ρόστερ τους ο ΠΑΣ Γιάννινα. Πάντα περίμενε να πέσουν οι τιμές. Η τακτική αυτή θα ακολουθηθεί και φέτος. Και ας έχουν αυξηθεί τα έσοδα λόγω στοιχήματος.

Προς το παρόν τα κενά είναι πολλά. Έχουν φύγει οι Παμλίδης, Ελευθεριάδης, Κριζμάν και Καρτάλης χωρίς να έχουν αντικατασταθεί, ο Κάστρο φαίνεται να μην κρατιέται και οι αποχωρήσεις δεν σταματούν εδώ. Απλώς οι υπόλοιποι δεν θεωρούνται βασικοί.

Από εκεί και πέρα, πολλοί είναι εκείνοι που προτείνονται. Άλλοι κόβονται από τον προπονητή, άλλοι από τους διοικούντες λόγω κόστους. Υπήρξαν περιπτώσεις που ξεχώρισαν, αλλά δεν είναι όλα εύκολα. Στη λίμνη έχουν μετρήσει ήδη κάποια άκυρα. Μέχρι και παίκτης που ήταν σχεδόν κλεισμένος ξαφνικά ενημερώθηκαν πως πηγαίνει σε άλλη ομάδα. Υπομονή έχουν πάντως και πιστεύουν ότι και τη νέα σεζόν ο ΠΑΣ Γιάννινα θα είναι άκρως ανταγωνιστικός.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button