Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Κίνητρο στην Ρώμη, σκορ στο Μπέργκαμο

Οι στοιχηματικές επιλογές του in2Sports από τον Χρήστο Βενίδη στο LamiaSports.

Την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα –εκ νέου- για τον προεδρικό θώκο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού έκανε γνωστή ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δηλώνοντας μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση του.

“Όσο ο Σύλλογος είναι διασπασμένος δεν έχω καμία θέση σε κανένα τμήμα και από οιαδήποτε θέση στον Παναθηναϊκό. Να ευχηθώ καλή επιτυχία στην όποια νέα Διοίκηση αλλά πάνω απ’ όλα θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη ή μάλλον καλά κουράγια στην προσπάθεια να ικανοποιήσει τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος είναι και μάλλον θα παραμένει όσο συνεχίζεται αυτή η μετάλλαξη… ανικανοποίητος.”

Στον Άρη προέκυψε προσφυγή του Φράν Βέλεθ στην FIFA λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του από τον Παναθηναϊκό. Ο Βέλεθ δεν δέχτηκε την πρόταση που του έκανε ο Άρης για διακανονισμό οφειλής του συμβολαίου του, με αποτέλεσμα να προσφύγει στη FIFA για να διεκδικήσει υπόλοιπο. Ο παίκτης διεκδικεί περίπου 90-100.000 ευρώ.

Στην Λευκορωσία μπαίνοντας σιγά σιγά στα δικά μας, τα στοιχηματικά έχουμε αναβολή λόγω κρουσμάτων Covid-19 στο παιχνίδι της Παρασκευής 10/7 ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ντιναμό Μπρεστ και την Σλουτσκ, μετά την επίσημη επιβεβαίωση από τη γηπεδούχο πως αρκετοί ποδοσφαιριστές της, βρέθηκαν θετικοί στα τελευταία τεστ ανίχνευσης Covid-19.

Με δύο παιχνίδια θα ασχοληθούμε κλασσικά και σήμερα, από την Ιταλία και την Serie A για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα.

Στις 22:45, Ρόμα-Πάρμα και Αταλάντα-Σαμπντόρια

Διαβάστε εδώ το πλήρες άρθρο και της στοιχηματικές προτάσεις στο in2sports.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button