FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έχει μειώσει τα λάθη του ο ΠΑΣ Λαμία!

Ένα σημαντικό στατιστικό για τον φετινό ΠΑΣ Λαμία, είναι η μείωση των λαθών της ομάδας σε σχέση με τις περσινές πρώτες αγωνιστικές.

Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε η ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, στον αγώνα με τον ΟΦΗ όσο αφορά τα λάθη και μάλιστα τα αβίαστα.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές έκαναν λάθος μεταβιβάσεις και πάσες χωρίς καν να έχουν την πίεση του αντιπάλου τους.

Εννοείται πως ο Μάκης Χάβος το κατάλαβε και το σχολίασε και στην συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως είναι το πρώτο του μέλημα να μειωθούν τα λάθη αυτά.

Τα περσινά και τα φετινά στατιστικά

Και εδώ έρχεται το LamiaSports να σας ενημερώσει πως τα «κυανόλευκα» λάθη, όσο αφορά τις περσινές 6 πρώτες αγωνιστικές έχουν μειωθεί. Όχι σε επιθυμητό ποσοστό αλλά έχουν κατέβει αρκετά.

Πέρυσι, η ομάδα είχε στις έξι πρώτες αγωνιστικές με Ξάνθη, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Ατρόμητο, Αστέρα Τρίπολης και Πανιώνιο 253 λάθη ακριβώς. Αρκετά μεγάλος αριθμός λαθών για μία ομάδα, δυστυχώς.

Φέτος, μετά από έξι αγώνες με Άρη, Παναθηναϊκό, Ατρόμητο, Ξάνθη, ΟΦΗ και Παναιτωλικό η ομάδα της Λαμίας μετράει 240 λάθη.

Μικρή η διαφορά θα πείτε όμως όσο αφορά τον συγκεκριμένο τομέα, τα λάθη κάνουν την διαφορά σε πολλά από τα παιχνίδια…

Που έγκειται το πρόβλημα!

Πέρυσι, τα περισσότερα λάθη έγιναν στον χώρο της μεσοεπιθετικής γραμμής, με τον Πίτι να έχει σημειώσει τα περισσότερα έως το τέλος της χρονιάς. Αυτό βέβαια έχει και εξήγηση καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής είχε την μπάλα στα ποδια του περισσότερη ώρα από κάθε άλλον παίκτη.

Φέτος, το πρόβλημα είναι ότι τα περισσότερα λάθη γίνονται στον χώρο του κέντρου και της άμυνας με τον Μπερτόλιο να έχει 37, τον Μπλάζιτς 33 και τον 23 Δημούτσο.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button