ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Πετράκης: «Γνωρίζουμε ποια ομάδα υπηρετούμε… Έχουμε ισχυρό κίνητρο!»

Ο Γιώργος Πετράκης μίλησε για τον ΠΑΣ Λαμία, τα ταλένα που υπάρχουν στις ομάδες Κ17 και Κ19 ενώ τόνισε το κίνητρο που υπάρχει τόσο στον σύλλογο γενικά όσο και στον ίδιο για την πορεία των «κυανόλευκων».

Στο Ράδιο Νετ, μίλησε ο προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, Γιώργος Πετράκης σχολιάζοντας την μέχρι τώρα πορεία του με την ομάδα της Φθιώτιδας!

Ο νεαρός προπονητής, αφού αρχικά ευχαρίστησε τον Πανουργιά Παπαϊωάννου και την διοίκηση της ομάδας για την ευκαιρία που του έδωσαν να βρεθεί στο «τιμόνι» μιας ομάδας όπως η Λαμία, σχολίασε πως ο ΠΑΣ είναι μία ομάδα με κόσμο και διαθέτει ισχυρό δυναμικό από παίκτες!

Ο ίδιος μαζί με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσει να αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομάδα της Φθιώτιδας στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της χώρας ενώ υπογράμμισε πως υπάρχει αρκετό ταλέντο στις ακαδημίες του συλλόγου!

Τη νέα αγωνιστική χρονιά, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στις ομάδες Κ17 και Κ19 του συλλόγου, με τον Πετράκη να δηλώνει πως θα παρακολουθεί κάθε ποδοσφαιριστή με άγρυπνο μάτι, έτσι ώστε να επιλεχθούν ορισμένοι που θα επανδρώσουν την πρώτη ομάδα!

Ο Κρητικός κόουτς κατέληξε λέγοντας, πως γνωρίζει σε ποια ομάδα έχει έρθει και ποιο σύλλογο υπηρετεί και τόνισε πως έχει ισχυρό κίνητρο για την πορεία της ομάδας!

Διαβάστε επίσης

Back to top button