Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Θέλει τον Μπρούνο Φερνάντες η Σίτι

Η Μάντσεστερ Σίτι ρίχνει δίκτυα προς τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας για την απόκτηση του Μπρούνο Φερνάντες.

Η Σπόρτινγκ Λισαβόνας συνέτριψε την Κυριακή (5/5) την Μπελενένσες με 8-1 στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Πρωταγωνιστής αυτής της νίκης ήταν ο Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ, αλλά επίσης κατέρριψε και ένα εντυπωσιακό ρεκόρ.

Συγκεκριμένα, έφτασε τα 31 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις για τη φετινή σεζόν και έτσι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή. Για να περάσει στην κορυφή αυτής της ιδιαίτερης κατάταξης χρειάστηκε να περάσει μπροστά από τον Φρανκ Λάμπαρντ, που είχε πετύχει 27 γκολ σε μία χρονιά με τη φανέλα της Τσέλσι και τον Βραζιλιάνο Άλεξ που μετρούσε 28 γκολ με την ομάδα της Φενερμπαχτσέ τη σεζόν 2010/2011.

Ο Μπρούνο Φερνάντες είναι δύο γκολ πίσω από τον Χάρις Σεφέροβιτς στην κούρσα του πρώτου σκόρερ της Πριμέιρα Λίγκα με 17 τέρματα, ενώ έχει μοιράσει άλλες 12 ασίστ. Η ονειρική του χρονιά έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων, όπως της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Μίλαν, σύμφωνα με τα Μέσα.

Η ιστοσελίδα “goal.com” αναφέρει ότι η Μάντσεστερ Σίτι έχει συζητήσει με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ για την περίπτωση του 24χρονου μέσου. Οι Πορτογάλοι αρχικά ζήτησαν 70.000.000 ευρώ, όμως οι Πολίτες είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 50.000.000 ευρώ πακέτο με άλλους δύο ποδοσφαιριστές.

Η Σπόρτινγκ απέκτησε τον Φερνάντες το καλοκαίρι του 2017 από τη Σαμπντόρια για 9.690.000 ευρώ και τον έδεσε μέχρι το 2023.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button