ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Διαψεύδει τα σενάρια περί αποχώρησής του ο Ασίγκμπα!(pic)

Θέση για το δημοσίευμα το οποίο τον θέλει να αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία, πήρε ο Μάρκ Ασίγκμπα!

Χθεσινό δημοσίευμα του «ghanasoccernet.com» το οποίο φιλοξένησε το gazzetta.gr, αναφέρει πως ο Μάρκ Ασίγκμπα σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΣ Λαμία!

Η συγκεκριμένη είδηση προκάλεσαι έντονο προβληματισμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη ο οποίος βρίσκεται στον σύλλογο εδώ και τρία χρόνια, έχει προσφέρει αρκετά και σίγουρα την τελευταία περίοδο έχει αδικηθεί, για πολλούς και διάφορους λόγους!

Τώρα, θέση σε όλο αυτό ήρθε να πάρει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ανήρτησε στον λογαριασμό του την αναδημοσίευσή μας, διαψεύδοντας τα σενάρια περί αποχώρησής του από τους «κυανόλευκους».

Αυτό που υπογράμμισε ο Ασίγκμπα είναι πως δεν γνωρίζει τίποτα για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «ghanasoccernet.com» και πως δεν έχει έρθει σε επαφή με τους ανθρώπους της Λαμίας έτσι ώστε να μιλήσουμε για το μέλλον της συνεργασίας του!

Πιο αναλυτικά τα λόγια του Γκανέζου αμυντικού:

«Καλησπέρα σε όλους! Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω σε όλους σας πως δεν έχω ιδέα για το δημοσίευμα της ιστοσελίδας Ghanasoccernet.com και πως εγώ με τον ΠΑΣ Λαμία δεν έχουμε κάνει ακόμη καμία συζήτηση για το μέλλον μου στον σύλλογο, για το αν θα παραμείνω ή θα αποχωρήσω! »

Διαβάστε επίσης

Back to top button