Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Παπαποστόλου… «λαμπρός» την οδηγεί!

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει ο Ο.Φ Ηράκλειας και από γκολ σε γκολ ο Άλκης Παπαποστόλου.

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει η Ηράκλεια και από γκολ σε γκολ ο Άλκης Παπαποστόλου.

Στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Β΄Φθιώτιδας και για τον 3ο όμιλο ο Ο.Φ Ηράκλειας υποδέχθηκε στο γήπεδό του τον Πελασγιακό, σε ένα πραγματικό ντέρμπι.

Το τελικό σκορ ήταν το 2-1 υπέρ της Ηράκλειας, η οποία είχε σε ένα ακόμη παιχνίδι σε εξαιρετική κατάσταση τον Άλκη Παπαποστόλου.

Η ομάδα της Πελασγίας κατάφερε κάπου στο 7΄ να προηγηθεί στον αγώνα, «παγώνοντας» τους φίλους του ΟΦΗ που βρέθηκαν στο γήπεδο. Το 0-1 των φιλοξενούμενων χρεώθηκε ως αυτογκόλ, καθώς μετά απο φάουλ ο Μανταφάρας έβαλε το κεφάλι του και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Όμως, η απάντηση για την Ηράκλεια ήρθε πριν λήξη το ημίχρονο. Στο 20΄ένα παράλληλο γύρισμα του Καραγιάννη από τα δεξιά, η μπάλα κόντραρε στα πόδια του αμυντικού μπερδεύοντας τον τερματοφύλακα της Πελασγίας, ο οποίος είδε τον συμπαίκτη του να πετυχαίνει αυτογκολ.

Και ενώ όλα έδειχναν πως θα πάμε στο ημίχρονο με το ισόπαλο 1-1, ήρθε ο Παπαποστόλου στο 30΄να πετύχει άλλο ένα γκολ στο πρωτάθλημα και να δώσει τη νίκη και τους τρεις σημαντικούς βαθμούς στην Ηράκλεια.

Διαβάστε επίσης

Back to top button