ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Προφορική συμφωνία με Αντέτζο»

Ήταν γνωστό εδώ και καιρό πως ο ΠΑΣ Λαμία θα έκανε τα πάντα για να κρατήσει τον Ντάνιελ Αντέτζο και την επόμενη χρονιά στην ομάδα.

Οι φετινές εμφανίσεις του Νιγηριανού αμυντικού κάνουν ξεκάθαρο στην διοίκηση αλλά και στο τεχνικό τιμ, πως και του χρόνου η ομάδα θα πρέπει να «στηθεί» με βασικό «γρανάζι» τον ίδιο και κάτι τέτοιο φαίνεται πως έχουν ήδη κατά νου να κάνουν οι «κυανόλευκοι».

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του «Sportime», ο Ντάνιελ Αντέτζο και η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία έχει έρθει ήδη σε προφορική συμφωνία και όλα δείχνουν πως και του χρόνου ο υψηλόσωμος στόπερ θα φορά τα «κυανόλευκα».

Διοίκηση και παίκτες επιθυμούσαν εξ΄αρχής την ανανέωση της συνεργασίας τους, με το οικονομικό να είναι το μοναδικό εμπόδιο, που όπως φαίνεται ξεπεράστηκε και αυτό!

Υπογραφές δεν έχουν πέσει ακόμη, αλλά φαντάζει δύσκολο να χαλάσει το «deal» παρόλο που είναι προφορικό! Να σημειώσουμε δε, πως αρκετές ομάδες ψάχτηκαν για να κάνουν δικό τους τον Αντέτζο, κυρίως από το εξωτερικό, αλλά δεν κατάφεραν να τον πείσουν!

Πλέον, αναμένουμε τις εξελίξεις και αν όλα πάνε καλά θα απομένει η ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου, του 30χρονου ποδοσφαιριστή!

Διαβάστε επίσης

Back to top button