ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στη λίστα του Ελευθερόπουλου ο Ασίγκμπα!

Την ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν εκτός του ΠΑΣ Λαμία, με τον ίδιο να τα διαψεύδει... ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος φέρεται να έχει τον Μάρκ Ασίγκμπα στην μεταγραφική του λίστα.

Την ώρα που δημοσιεύματα τον θέλουν εκτός του ΠΑΣ Λαμία, με τον ίδιο να τα διαψεύδει… ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Ελευθερόπουλος φέρεται να έχει τον Μάρκ Ασίγκμπα στην μεταγραφική του λίστα.

Ο 30χρονος Γκανέζος αμυντικός, ο οποίος τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει 15 εμφανίσεις με τους κυανόλευκους, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime είναι στη λίστα Ελευθερόπουλου – Λουμπαρδέα, αν και προτεραιότητα του Αφρικάνου είναι να βρει ομάδα Super League.

Μετά τους Αραβίδη, Κάχριμαν και Σάλιακα η Παναχαϊκή τσεκάρει την περίπτωση του Ασίγκμπα

Ένας ακόμα αμυντικός που ενδιαφέρει τους Αχαιούς, είναι ο Απόστολος  Σκόνδρας. Ο 32χρονος αμυντικός που τα τελευταία επτά χρόνια αγωνίζεται στον ΠΑΣ Γιάννινα και  δεν θα συνεχίσει στους Ηπειρώτες, έχει δεχθεί κρούση από τους Πελοποννήσιους, αλλά και αυτός επίσης έχει προτεραιότητα τη Super League.

Τέλος, σήμερα θα ανακοινωθεί το αθλητικό κέντρο που θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.  Πήλιο και Τρία Πέντε Πηγάδια είναι τα δυο αθλητικά κέντρα που έχουν καταλήξει οι Αχαιοί, με το Πήλιο να έχει το σχετικό προβάδισμα.

Πηγή: sportime

Διαβάστε επίσης

Back to top button