Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Αγωνία στον Άρη για τα νέα τεστ κορωνοϊού

Σε τεστ κορωνοϊού θα υποβληθούν όσοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό στον Άρη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνουν τα επαναληπτικά τεστ.

Σε τεστ κορωνοϊού θα υποβληθούν όσοι βρέθηκαν θετικοί στον ιό στον Άρη, ενώ την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνουν τα επαναληπτικά τεστ.

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα στον Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, σήμερα θα υποβληθούν σε τεστ κορωνοϊού όλοι όσοι είχαν βρεθεί θετικοί στον ιό την προηγούμενη Τρίτη.

Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού επιτελείου είναι αυτή τη στιγμή σε καραντίνα και το θετικό στην υπόθεση είναι πως παραμένουν ασυμπτωματικοί.

Στη συνέχεια, την Πέμπτη και την Παρασκευή θα γίνουν τεστ σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ώστε να κριθεί η διεξαγωγή του αγώνα με τους Αρκάδες.

Οι Θεσσαλονικείς τηρούν πιστά όσα προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο και παράλληλα βρίσκονται σε επικοινωνία με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης.

Οι «κίτρινοι» επιστρέφουν από σήμερα στις προπονήσεις, με την ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα να προπονείται σε ολιγομελή γκρουπ και το ίδιο θα συμβεί και τις επόμενες μέρες.

Σίγουρα από το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα απουσιάσει ο Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος έχει δηλωθεί νε εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής.

πηγή: Sport-fm

Διαβάστε επίσης

Back to top button