Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δούκας σε Γαβαλά: «Το CAS καταδίκασε τα ψεύδη και τον Υπουργό σας»

Απάντηση στην τοποθέτηση του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Νίκο Γαβαλά, έδωσε ο Λευτέρης Δούκας μέσα από τον λογαριασμό που διατηρεί στο facebook.

O Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, στην απάντησή του τόνισε ότι το CAS καταδίκασε τα ψεύδη, ενώ  σημείωσε ότι οι ιθύνοντες του Δικεφάλου δεν κρύφτηκαν ποτέ.

«Το CAS καταδίκασε σήμερα τους δικαστές που δεν δίκασαν και την επιτροπή των κουμπάρων του υφυπουργού σας, που θεμελίωσαν τη σκευωρία», αναφέρει η χαρακτηριστική αναφορά του Λευτέρη Δούκας στο μήνυμά του.

Αναλυτικά το μήνυμα του Υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Ξεπερνώντας τη σημειολογία της αντικατάστασης των πάλαι ποτέ πανηγυρικών τίτλων περί πιστοποίησης της πολυϊδιοκτησίας, τελεσίδικης απόφασης, καταδίκης, σκανδάλου κλπ, από μια συνοφρυωμένη και ηττοπαθή ανάρτηση , πάμε στα υπόλοιπα.

Το CAS καταδίκασε σήμερα τους δικαστές που δεν δίκασαν και την επιτροπή των κουμπάρων του υφυπουργού σας, που θεμελίωσαν τη σκευωρία.

Μαζί με την δήθεν δεσμευτικότητα μιας εισήγησης, πάνω στην οποία στηρίξατε το παραμύθι που φτιάξατε.

Καταδίκασε εσάς που επαναλαμβάνατε μονότονα πως «καταδικαστήκαμε από τρία (!!!) δικαστήρια» και δικαίωσε εμάς που φωνάζαμε πως καταδικαστήκαμε χωρίς να δικαστούμε.

Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ, ακόμα κι όταν ο άθλιος προπαγανδιστικός μηχανισμός σας μας παρουσίαζε ως καταδικασμένους και ενόχους.

Εσείς τώρα κρύβεστε πίσω από αυτά που δεν αποφάσισε το CAS, φοβούμενοι να ομολογήσετε ποιον καταδίκασε, ποιον δικαίωσε και ποιον διέσυρε τελικά η σημερινή ετυμηγορία.

Εσείς μας βαφτίζατε ενόχους, παραμένουμε ένοχοι;

Υπάρχει τελικά πολυϊδιοκτησία, κυριαρχική επιρροή ή ότι άλλο κατασκευάσατε στην πορεία;

Η ετυμηγορία του Ανωτάτου αθλητικού δικαστηρίου έλυσε την απορία για το αν δικαστήκαμε και βρεθήκαμε ένοχοι, όπως υποστηρίζατε.

Και αποφάσισε αυτό που ζητούσαμε εξαρχής, σε αντίθεση με εσάς που πολεμούσατε κάθε ενδεχόμενο κανονικής δίκης επί της ουσίας.

Κυρίως όμως, λειτουργεί ως ασπίδα περιφρούρησης της νομιμότητας, στέλνοντας μηνύματα σε όσους τολμήσουν να κάνουν τα ίδια στο μέλλον…

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button