ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Γράφουν για «διαζύγιο» Λαμίας και Μπιανκόνι!

Σημερινό δημοσίευμα αναφέρει πως η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, σκέφτεται να λύσει της συνεργασίας της με τον Βραζιλιάνο σέντερ φορ, Μιγκέλ Μπιανκόνι!

Δημοσίευμα που κάνει λόγο για σκέψεις διακοπής του συμβολαίου του Μιγκέλ Μπιανκόνι από τον Πανουργιά Παπαϊωάννου είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας από την ιστοσελίδα sportime.gr.

Αυτό που αναφέρει το δημοσίευμα είναι πως ο Μπιανκόνι είναι από τους παίκτες που δοκιμάζονται, για το αν θα παραμείνουν και την επόμενη χρονιά στην ομάδα, παρόλο που έχει συμβόλαιο με τον σύλλογο.

Βέβαια, σε όλο αυτό το σενάριο του Sportime, υπάρχει και το πρόβλημα του τραυματισμού του Βραζιλιάνου φορ, ο οποίος αν όντως έχει απογοητεύσει και δοκιμάζεται από την διοίκηση και το τεχνικό τιμ στα τελευταία παιχνίδια… μάλλον θα μιλάμε για αδικία καθώς δεν μπορεί να αγωνιστεί!

Πιο συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει:

Η διάθεση για αλλαγές στη Λαμία είναι μεγάλη. Για κάποιους η απόφαση έχει παρθεί. Άλλοι παίζουν το μέλλον τους στα ματς που έρχονται και μερικοί είναι στον αέρα ανεξάρτητα από το πώς θα κλείσουν τη σεζόν. Έχει διαμορφωθεί μία άποψη για εκείνους, αλλά δεν έχουν όλοι εντός των τειχών την ίδια.

O Μιγκέλ Μπιανκόνι είναι σε αυτούς που δεν πρέπει να αισθάνονται σίγουροι. Στη Λαμία πήγε τον Ιανουάριο με βασικό κριτήριο ότι ήταν φθηνός. Το κασέ του στον Πλατανιά ήταν αρκετά προσιτό. Λιγότερο από ένα 50άρι έβγαζε στα Χανιά και πήρε κάτι παραπάνω για να ανηφορίσει.

Από τότε που πήγε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας ο Μπιανκόνι έχει δύο γκολ σε οκτώ ματς. Η γενικότερη παρουσία του μάλλον αδιάφορη περνάει. Θα μπορούσε και καλύτερα, αλλά δεν έχει απογοητεύσει και πλήρως.

Το αφεντικό, όμως, άλλα ήθελε να δει και έχει αρχίσει να στραβώνει. Μπορεί να μη βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τον Βραζιλιάνο, αλλά δεν έχει πειστεί πως αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ακριβώς το αντίθετο θα λέγαμε. Η δική του πρόθεση είναι να προχωρήσει σε πρόωρο διαζύγιο.

Ωστόσο, στενοί του συνεργάτες του έχουν πει να το ξανασκεφτεί. Ο λόγος είναι απλός. Δεν βρίσκεις εύκολα το καλοκαίρι δύο επιθετικούς με το μπάτζετ που θα έχει η Λαμία. Και από τη στιγμή που ο Μπιανκόνι είναι φθηνός, ποιος ο λόγος να αναζητείται αντικαταστάτης του; Προσεχώς θα φανεί εάν οι υπόλοιποι ψήσουν τον μεγάλο. Η δυσαρέσκεια του τελευταίου για τον 28χρονο φορ είναι δεδομένη.

Διαβάστε επίσης

Back to top button