ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στην τελική ευθεία… για την γειτονική «μάχη»!

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΠΑΣ Λαμία για τον αγώνα της 6ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1 με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Αύριο Σάββατο στις 19:15 στο ΔΑΚ ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1.

Ο Γιώργος Πετράκης μαζί με τους παίκτες του θα πραγματοποιήσουν σήμερα το απόγευμα στις προπονητικές εγκαστάσεις της Νέας Άμπλιανης την τελευταία προπόνηση της ομάδας, η οποία θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μετά τις δύο ισοπαλίες με Βόλο και Ξάνθη.

Ο Έλληνας προπονητής είδε τον Μιγκέλ Μπιανκόνι να κάνει και χθες ατομικό πρόγραμμα και δύσκολα θα είναι στη διάθεσή του, ενώ από την άλλη κανονικά και πανέτοιμος είναι ο Χρήστος Αραβίδης!

Η προπόνηση σήμερα θα δείξει τα πλάνα του Πετράκη για τον αυριανό αγώνα, όπου δεν αναμένεται να δούμε σημαντικές αλλαγές!

Μετά την απόγευματινή προετοιμασία θα γίνει γνωστή και η αποστολή της ομάδας, όπου σίγουρα εκτός θα είναι οι τραυματίες Ελίνι Δημούτσος και Λεονάρντο Βιγιάλμπα ενώ δεν θα είναι διαθέσιμος και ο τιμωρημένος Ανέστης Βλαχομήτρος.

Διαβάστε επίσης

Back to top button