Γενικά

Αποκαλύψεις-σοκ: Κατηγορούν τον Τσάρλι Σιν για παιδεραστία

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έγινε στο Χόλιγουντ, αυτή τη φορά σε βάρος του Τσάρλι Σιν, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον 13χρονο τότε Κόρεϊ Χέιμ, στα γυρίσματα της ταινίας «Lucas».

Μία νέα σοκαριστική αποκάλυψη έγινε στο Χόλιγουντ, αυτή τη φορά σε βάρος του Τσάρλι Σιν, ο οποίος κατηγορείται ότι έκανε σεξ με τον 13χρονο τότε Κόρεϊ Χέιμ, στα γυρίσματα της ταινίας «Lucas».

Ο Χέιμ πέθανε το 2010. Ομως, σύμφωνα με το Nation Enquirer, είχε πει σε άλλους ότι είχε κάνει σεξ με τον Σιν, όταν ο τελευταίος ήταν 19 ετών, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας 1986.

Ανάμεσα σε αυτούς που είχε εκμυστηρευθεί το γεγονός ο Χέιμ ήταν ο Ντομινίκ Μπράσια και ο πρώην ηθοποιός έκανε την αποκάλυψη τώρα. «Ο Χέιμ μου είχε πει ότι είχε κάνει σεξ με τον Σιν όταν γύριζαν το ”Lucas”. Μου είπε ότι είχαν καπνίσει μαριχουάνα και έκαναν πρωκτικό σεξ. Ο Χέιμ είπε ότι έπειτα από αυτό ο Σιν έγινε πολύ ψυχρός απέναντί του και τον απέρριψε. Οταν ο Κόρεϊ θέλησε να επαναληφθεί, ο Σιν δεν ενδιαφερόταν».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του περιοδικού, ο στενότερος φίλος του Χέιμ, ο Κόρεϊ Φέλντμαν, είχε αναφέρει το περιστατικό στο βιβλίο του «Coreyography: A Memoir», χωρίς να αποκαλύψει το όνομα του Τσάρλι Σιν.

«Κάποια στιγμή στα γυρίσματα του ”Lucas” ο Χέιμ είπε ότι ένας ενήλικας άνδρας τον έπεισε ότι ήταν απόλυτα φυσιολογικό σε αυτό τον χώρο να υπάρχουν σεξουαλικές σχέσεις ανάμεσα σε μεγαλύτερους άνδρες και νεαρά αγόρια. Οτι ”έτσι κάνουν όλοι οι άνδρες”», έγραφε ο Φέλντμαν.

«Ετσι, πήγαν σε ένα απομονωμένο σημείο, ανάμεσα σε δύο τροχόσπιτα, σε ένα διάλειμμα και ο Χέιμ, που ήταν αθώος και φιλόδοξος, επέτρεψε να τον σοδομίσει», συνέχιζε. Αργότερα, το 2011, ο Φέλντμαν είχε πει ότι ο Χέιμ «πάλευε σε όλη του τη ζωή να συνέλθει από τις εμπειρίες της νεαρής ηλικίας του και να βάλει σε μια σειρά τη ζωή του».

πηγή: iefimerida

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button