ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Live Sport: Στην πόρτα της εξόδου τέσσερις ποδοσφαιριστές της Λαμίας

Ένα ακόμη δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Live Sport έχει ως πρωταγωνιστή του τον ΠΑΣ Λαμία.

Ένα ακόμη δημοσίευμα της αθλητικής εφημερίδας Live Sport έχει ως πρωταγωνιστή του τον ΠΑΣ Λαμία.

Σε προηγούμενο άρθρο σας μεταφέραμε την είδηση που φιλοξένησε σήμερα στο φύλλο της η αθλητική εφημερίδα, «Live Sport» όσο αφορά την παραμονή του Θοδωρή Βασιλακάκη στον ΠΑΣ Λαμία.

Όμως, η εφημερίδα έχει ένα ακόμη θέμα με τη Λαμία να πρωταγωνιστεί. Ο λόγος για τους τέσσερις ποδοσφαιριστές που αναμένεται σύμφωνα με το δημοσίευμα να αποχωρήσουν τον Γενάρη από την ομάδα.

Ο λόγος για τους Λεονάρντο Βιγιάλμπα, Μιγκέλ Μπιανκόνι, Ιμπραχίμα Νιάσε και Γκούγκα Παλαβαντισβίλι. Για τους τρεις πρώτους υπάρχει κάτι παραπάνω από μία απλή φήμη πως αποχωρούν καθώς, όπως διαβάσατε στο άρθρο μας για τα νέα της προπόνησης (Δευτέρα 16/11) οι τρεις αυτοί ποδοσφαιριστές δεν προπονήθηκαν μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Πρόβλημα τραυματισμού δεν υπάρχει απ΄όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε.

Για τον Γκούγκα όμως κρατάμε μία μικρή επιφύλαξη, καθώς ο Γεωργιανός αμυντικός χαφ βρίσκεται στις προπονήσεις της ομάδας, δηλαδή ο Μπάμπης Τεννές τον χρησιμοποιεί και ίσως να επαναξεταστεί η περίπτωσή του.

Βέβαια, μπορεί όντως και αυτός να είναι εκτός ομάδας απλά καλείται να λάβει μέρος στην προπόνηση για λόγους ευκολίας της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button