ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Έκλεψαν» την παράσταση Μπουλούλης και Μπεχαράνο!

Πολύ καλή εμφάνιση από τους δύο χαφ του ΠΑΣ Λαμία, στη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΛ!

Στο 0-0 έμεινε ο ΠΑΣ Λαμία στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out κόντρα στην ΑΕΛ, παρόλο αυτά η ομάδα του Γιώργου Πετράκη ήταν εξαιρετική σήμερα και αυτό που της έλειπε ήταν το μόνο το γκολ!

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας ήταν σήμερα σε πολύ καλή φόρμα, όμως δύο εξ΄αυτών «έκλεψαν» την παράσταση!

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Μπουλούλη και τον Ντάνι Μπεχαράνο! 

Ο μεν Βολιβιανός άσσος συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με τα χρώματα της Λαμίας, παίζοντας σήμερα ολόκληρο τον αγώνα «στο κόκκινο».

Τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα όσο και στα επιθετικά ο Ντάνι ήταν άψογος, ενώ είχε άξιο συμπαραστάτη τον Μπουλούλη.

Ο Λαμιώτης μέσος, έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια με τη φανέλα της Λαμίας. Δυνατός στις μονομαχίες του, ολόσωστος στις πάσες του κάτι που είχαμε καιρό να δούμε από τον 26χρονο μέσο.

Και για να μιλήσουμε με στατιστικά, οι δύο ποδοσφαριστές είχαν τις περισσότερες τελικές από τους συμπαίκτες τους, δύο τον αριθμό ενώ ο Μπουλουλής ατομικά ολοκλήρωσε τον αγώνα έχοντας 2 σουτ εκτός περιοχής, 1 λάθος, 4 εύστοχες μεταβιβάσεις 1 στα 1 εύστοχα γεμίσματα, 2 κλεψίματα, 2 αποκρούσεις και 1 κερδισμένο φάουλ.

Από την άλλη ο Μπεχαράνο σε 93 λεπτά αγώνα είχε εκτός από τις τελικές, 1 σουτ εκτός περιοχής, 1 κεφαλιά, 1/1 εύστοχα γεμίσματα, 9 σωστές πάσες, 3 λάθη, 2 κλεψίματα και 3 κερδισμένα φάουλ!

Διαβάστε επίσης

Back to top button