Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Λίντελοφ η Γιουνάιτεντ!

Νέο συμβόλαιο στον Βίκτορ Λίντελοφ προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να «δέσει» τον Σουηδό σέντερ μπακ μέχρι το 2025.

Νέο συμβόλαιο στον Βίκτορ Λίντελοφ προσφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλοντας να «δέσει» τον Σουηδό σέντερ μπακ μέχρι το 2025.

Μπορεί η προσαρμογή του Βίκτορ Λίντελοφ στην Αγγλία να μην ήταν εύκολη υπόθεση, αλλά πλέον ο Σουηδός, εκκινώντας τον τρίτο χρόνο στο «Ολντ Τράφορντ» θεωρείται ό,τι πιο αξιόπιστο στην άμυνα της Γιουνάιτεντ μαζί φυσικά με τον Χάρι Μαγκουάιρ.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του καλοκαιριού, η Μπαρτσελόνα είχε καταθέσει πρόταση απόκτησής του στον αγγλικό σύλλογο, ωστόσο απορρίφθηκε με συνοπτικές διαδικασίες και πλέον η Γιουνάιτεντ περνά στην αντεπίθεση, θέλοντας να ανανεώσει το συμβόλαιο του 25χρονου.

Παρά το γεγονός ότι το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το 2021, οι Άγγλοι θα του καταθέσουν πρόταση ανανέωσής του μέχρι το 2025, με διπλασιασμό των αποδοχών του, κάτι που σημαίνει ότι βάσει της προσφοράς της Γιουνάιτεντ οι εβδομαδιαίες απολαβές του θα φτάσουν πάνω από τις 160.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της «express», ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ θεωρεί τον πρώην αμυντικό της Μπενφίκα πολύ ταιριαστό δίδυμο με τον Χάρι Μαγκουάιρ και θέλει να τους καθιερώσει μέσα στα επόμενα χρόνια..

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button