ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν αποχαιρετά το ΔΑΚ Λαμίας…(vids+pics)

Σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία θα δώσει τον τελευταίο του αγώνα στο ΔΑΚ για τη σεζόν 2019-2020 καθώς το επόμενο ματς και τελευταίο των play out είναι εκτός έδρας με τον Αστέρα Τρίπολης.

Για τον λόγο αυτό, το LamiaSports, θα σας θυμίσει ποια είναι τα αποτελέσματα του ΠΑΣ Λαμία, όταν αποχαιρετά το γήπεδό του… για καλό καλοκαίρι!

Θα το πιάσουμε… από το 2016 και έπειτα, δηλαδή από τη σεζόν που αγωνιζόταν ακόμη η Λαμία στη Β΄Εθνική ή αν θέλετε στην Football League. Θα δούμε όμως ποιο είναι και το τελευταίο ματς του ΠΑΣ εντός έδρας με τον κόσμο στο πλευρό του!

Σεζόν 2015-2016

Για την σεζόν 2015-2016 ο ΠΑΣ Λαμία λέει αντίο στο ΔΑΚ με ένα παιχνίδι κόντρα στον Πανελευσινιακό. Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού τότε, βρισκόταν στην 5η θέση της βαθμολογίας, ενώ οι φιλοξενούμενοι ήταν στην 15η.

Τελικό σκορ της αναμέτρησης το 1-1! Το σκορ είχε ανοίξει ο ΠΑΣ με τον Σιατραβάνη να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Μπουλούλη. Λίγο αργότερα, ο εξτρέμ της Λαμίας αποχώρησε τραυματίας δίνοντας τη θέση του στον Νεόφυτο.

Για τον Πανελευσινιακό ισοφάρισε ο Νίκος Γιαννιτσάνης.

Σεζον 2016-2017

Και περνάμε, στη σεζόν όπου ο ΠΑΣ Λαμία κατάφερε να πάρει την άνοδο στην SuperLeague! Τελευταίο παιχνίδι εκείνης της σεζόν στο ΔΑΚ ήταν κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας! Το τελικό σκορ 0-1 αλλά και η βροχή που είχε ρίξει εκείνη την ημέρα στην πόλη της Λαμίας, δεν σταμάτησαν τα πανηγύρια των «κυανόλευκων» για την άνοδο!

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης είχε πετύχει ο Σωτήρης Τσιλούλης με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Ηλία Καραγιάννη!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων τότε ήταν:

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (Μ. Τεννές): Πίτκας, Σπυρόπουλος (84′ Μπουλούλης), Όμο, Πεταυράκης, Αναστασιάδης, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης, Μπλάζιτς, Βαλιός (65′ Αυγενικού), Ρότσα (46′ Βάντερσον), Ματσούκας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Γεωργατζάς, Τζάνης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Ντεμπελέ (85′ Τζέλλος), Μπιτέλης (46′ Χαλκιαδάκης), Σμίλτος, Τσιλούλης, Μπλέντι, Τζέκος, Ξέρρας.

 

Σεζόν 2017-2018

Πρώτη χρονιά της Λαμίας στην SuperLeague και το τελευταίο της παιχνίδι εντός έδρας, ήταν μία νίκη και μάλιστα σπουδαίας σημασίας!

Ο ΠΑΣ στις 29 Απριλίου είχε υποδεχθεί τον ΠΑΣ Γιάννινα, τον οποίο και κέρδισε με 2-1 πανηγυρίζοντας επί της ουσίας την μαθηματική του σωτηρία!

Τα γκολ για τους γηπεδούχους, είχαν πετύχει ο Φρανζίσκο Πίτι με απίστευτη ατομική ενέργεια και άπιαστο σουτ ενώ ο Σουλεϊμάν Όμο στο 65΄έκανε το 2-0. Το μόνο που κατάφεραν τα Γιάννινα ήταν να μειώσουν με τον Μπρούνο Χαλκιαδάκη στο 75΄του αγώνα.

 

Σεζόν 2018-2020

Στην περσινή σεζόν η Λαμία αποχαιρέτησε το ΔΑΚ υποδεχόμενη τον Ολυμπιακό. Στις 21 Απριλίου λοιπόν, η ομάδα του Μάκη Χάβου υποδέχθηκε αυτή του Πέδρο Μαρτίνς με τους Πειραιώτες να παίρνουν μία αρκετά εύκολη νίκη με τελικό σκορ 1-3.

Σκόρερς για τους «ερθυθρόλευκους» οι Καμαρά, Φορτούνης και Χασάν ενώ ο Ζαν Λυκ Ασούμπρε είχε μειώσει σε 1-2 στο 65΄για τη Λαμία.

 

Σεζόν 2019-2020

Στη φετινή σεζόν και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ο ΠΑΣ Λαμία έπαιξε το τελευταίο του ματς με αντίπαλο τον Άρη, σε ένα εξαιρετικό ματς!

Αν και βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 2-0 η Λαμία, χάρη σε δύο γκολ του Χρήστου Αραβίδη στο ντεμπούτο του με την «κυανόλευκη» φανέλα, οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν μέσα σε δύο λεπτά να φέρουν το ματς στα ίσια.

Λάρσον και Ιντέγε τα γκολ για τον Άρη και το 2-2 ήταν το τελικό σκορ…

Βάλαμε και αυτό το ματς στη λίστα μας, καθώς είναι ο τελευταίος εντός έδρας αγώνας της Λαμίας με τον κόσμο στο πλευρό της!

Διαβάστε επίσης

Back to top button