Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιροΣτοίχημα

Προγνωστικά Μπρέσια – Ρόμα με Bet365

Η σημερινή πρόταση του "SentraGoal.gr" στο Lamiasports...

Αναμέτρηση για την 32η αγωνιστική της ιταλικής Σέριε Α, με τη Μπρέσια να φιλοξενεί στο «Μάριο Ριγκαμόντι» τη Ρόμα. Το ματς θα διεξαχθεί στις 20:30, κεκλεισμένων των θυρών.

ΜΠΡΕΣΙΑ: Φάνηκε ικανή να κάνει τη ζημιά στο Τορίνο. Προηγήθηκε από νωρίς στο σκορ, ωστόσο μετά την ανάπαυλα κατέρρευσε και δέχθηκε τρία τέρματα, φεύγοντας με το εις βάρος 3-1. Παραμένουν ανοιχτές οι ελπίδες της για την αποφυγή του υποβιβασμού. Απέχει 7 βαθμούς από την 17η Λέτσε και την ασφαλή ζώνη. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος, στην έδρα της έχει φέρει ισοπαλία με 2-2 απέναντι σε Τζένοα και έχει νικήσει με 2-0 τη Βερόνα.
Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Τσιστάνα (στόπερ), Μπίζολι (χαφ) και Μπαλοτέλι (επιθετικός).

ΡΟΜΑ: Έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στην Πάρμα εντός έδρας, όμως πήρε τη νίκη με 2-1. Αν και είχε τον έλεγχο σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, έμεινε πίσω στο σκορ μόλις από το 9ο λεπτό. Στη συνέχεια άσκησε έντονη πίεση και ισοφάρισε με τον Μκιταριάν στο 43’, ενώ το τελικό 2-1 σημείωσε ο Βερετού στο 57’.

Έτσι, η ομάδα της πρωτεύουσας επέστρεψε στις νίκες μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες. Θέλει να παραμείνει στην 5η θέση που δίνει το εισιτήριο για το Γιουρόπα Λιγκ.

Αξιοσημείωτο ότι δέχθηκε πρώτη τέρμα στα 5 τελευταία της παιχνίδια.

Τιμωρημένοι οι Κριστάντε (μέσος) και Μκιταριάν (εξτρέμ). Τραυματίες οι Σαντόν (μπακ) και Σμόλινγκ (στόπερ).

ΠΡΟΤΑΣΗ: Με την πλάτη στον τοίχο η Μπρέσια, τη στιγμή που η Ρόμα θέλει νίκη για να μην μπλέξει σε νέες περιπέτειες. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι με φάσεις και ρυθμό, ποντάρισμα στο combo Goal/Goal+Over 2.5 με απόδοση 1.90 Bet365.

Διαβάστε επίσης

Back to top button