ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό… του Γιώργου Πετράκη!

Ποια θα είναι η σημερινή βασική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία; Το LamiaSports σας δίνει τη δική του 11αδα!

Έχοντας «στα χέρια μας» την αποστολή του ΠΑΣ Λαμία, αλλά γνωρίζοντας και την πρόθεση του Γιώργου Πετράκη να «χτυπήσει» τον αγώνα, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς!

Σίγουρο, θα πρέπει να θεωρείται πως δεν θα έχουμε αλλαγές και μάλιστα σημαντικές όπως είδαμε στο ματς με την Ξάνθη, όπου θέση στο βασικό σχήμα πήρε ο Ανέστης Βλαχομήτρος αλλά και ο Άνταμ Τζανετόπουλος!

Πάμε όμως να δούμε, ποιες μπορεί να είναι οι επιλογές του Πετράκη στο σημερινό ματς. Στο τέρμα, Θεοδωρόπουλος και Επασί διεκδικούν επάξια μία θέση, με τον δεύτερο να φαίνεται πως έχει το προβάδισμα!

Στην άμυνα, από τα αριστερά προς τα δεξιά, ο αρχηγός Βάντερσον θα είναι στο αριστερό άκρο ενώ ο Αντέτζο με τον Βύντρα στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά, θα βρίσκεται και πάλι ο Γιάννης Σκόνδρας!

Στα χαφ τώρα, το δίδυμο θα είναι ο Μπεχαράνο και Μπουλούλης, ως κλασσικά 6άρια. Αριστερά στα άκρα της επίθεσης θα είναι ο Σάλιακας με τον Ρόμανιτς να βρίσκεται δεξιά, παίζοντας με αντίθετο πόδι και οι δύο!

Στην κορυφή της επίθεσης θα δούμε μετά από καιρό τον Χρήστο Αραβίδη ενώ πίσω του ως δεύτερος φορ ή αν θέλετε δεκάρι… θα είναι ο Τάσος Καραμάνος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button