ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τα είχε όλα… εκτός από το γκολ η Λαμία!

Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play out της SuperLeague 1, ο ΠΑΣ Λαμία φιλοξένησε την ΑΕΛ.

Το καλύτερο παιχνίδι του με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο του έκανε σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία απέναντι στην ΑΕΛ, όμως του έλειψε το γκολ!

Στο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Λαμία και ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική των play out.

Η ομάδα του Πετράκη ήταν πραγματικός κυρίαρχος του αγώνα, με φάσεις, σωστές πάσες και επιθετικό παιχνίδι, με την ΑΕΛ να παίρνει τον ρόλο του «κομπάρσου» και απλώς να αμύνεται.

Πολύ καλή απόδοση από σχεδόν όλους τους παίκτες της Λαμίας, με την παράσταση να κλέβουν οι Μπουλούλης, Μπεχαράνο, Αραβίδης και Ρόμανιτς.

Το ματς:

Πρώτη απειλή στο ματς, ένα κόρνερ του Βάντερσον από τα αριστερά για τη Λαμία, ο Μπεχαράνο έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Στο 7΄η ΑΕΛ κέρδισε ένα ανύπαρκτο φάουλ λίγο έξω από την περιοχή του Επασί, ο Μιλοσάβλιεβιτς γέμισε… αλλά ήταν πιο δυνατή η μπαλιά του και πέρασε άουτ.

Η Λαμία ήταν αυτή που πίεζε από τα πρώτα λεπτά, είχε την κατοχή της μπάλας ενώ δεν άφηνε περιθώρια στους παίκτες της ΑΕΛ για να αναπτυχθούν.

Η ομάδα του Γρηγορίου απείλησε για πρώτη φορά στο 13΄όταν ο Μπέρτος βρήκε τον Μιλοσάβλιεβιτς μέσα στην περιοχή, αυτός πάσαρε στον Παπάζογλου ο οποίος αμαρκάριστος πλάσαρε, αλλά ο Επασί έπεσε και μπλόκαρε την μπάλα.

Ένα σουτ του Μιλοσάβλιεβιτς στο 20΄ήταν από πλάγια θέση, παρόλο αυτά ο Σέρβος βρήκε στόχο… με το Επασί να πέφτει και μαζεύει με υπερένταση τη μπάλα.

Συμπληρώνοντας 20 λεπτά στο ματς, η ομάδα του Πετράκη ήταν εμφανώς καλύτερη, με ουσία στο παιχνίδι της, σωστές μεταβιβάσεις αλλά της έλειπε η τελική ευκαιρία… Από την άλλη η ομάδα της Θεσσαλίας, απειλούσε μόνο από στημένες φάσεις, αλλά και πάλι χωρίς ουσία.

Πολύ ωραία φάση για τον ΠΑΣ στο 37΄όταν ο Καραμάνος βρήκε τον Ρόμανιτς με μακρινή μπαλιά, ο Σέρβος κατέβασε καταπληκτικά την μπάλα, πέρασε τον Μπέρτο έβγαλε τη σέντρα με τον Αραβίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας. Ο έμπειρος φορ έστρωσε τη μπάλα στον Μπεχαράνο ο οποίος έκανε το σουτ αλλά πέρασε άουτ.

Εκπληκτική φάση για τη Λαμία και τον Ρόμανιτς στο 43΄. Ο Αραβίδης με κάθετη πάσα βρήκε τον Σέρβο, αυτός πέρασε και τους δύο προσωπικούς του αντιπάλους έκανε το σουτ αλλά οι αμυντικοί πρόλαβαν και έβαλαν την κόντρα διώχνοντας τη μπάλα σε κόρνερ.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ο Ρόμανιτς έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, οι αμυντικοί έδιωξαν μπροστά από τον Σάλιακα, με την μπάλα να στρώνεται στον Μπουλούλη ο οποίος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Το ημίχρονο έληξε με τις δύο ομάδες να παραμένουν στο 0-0 όμως η Λαμία πραγματοποίησε το καλύτερό της ημίχρονο με τον Γιώργο Πετράκη στον πάγκο της! Ωραίες πάσες, απειλητικά σουτ και σωστές επιθέσεις!

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον «δήμιο» της ΑΕΛ στο παιχνίδι της κανονικής περιόδου στο ΑΕΛ FC Arena, Γιάννης Σκόνδρας, να δοκιμάζει το πόδι του από μακρινή απόσταση, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Κρίστινσον.

Η ΑΕΛ προσπάθησε να αντιδράση και ο Πινάκας, έκανε το σουτ από πλάγια θέση αριστερα, με τον Επασί να ελέγχει τη φάση και να αφήνει τη μπάλα να περάσει εκτός.

Στο 52΄ο Μπουλούλης, έπειτα από κόντρες έγινε κάτοχος της μπάλας εκτός από την περιοχή της ΑΕΛ, έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Κρίστινσον.

Ένα ακόμη σουτ για τη Λαμία, αυτή τη φορά ο Αραβίδης δέχθηκε την πάσα από τον Ρόμανιτς, έκανε την κίνηση προς το κέντρο της περιοχής του Κρίστινσον έκανε το σουτ, αλλά ο Ισλανδός ακουλούθησε τη φάση και μπλόκαρε τη μπάλα.

Έτσι όπως έπαιζε στο πρώτο 45λεπτο η Λαμία, συνέχιζε να παίζει και στο δεύτερο ημίχρονο. Πίεση ψηλά, παιχνίδι από τα άκρα και κλειστούς όλους τους χώρους.

Πρώτη απειλή για την ΑΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο, στο  62΄όταν ο Μιλοσάβλιεβιτς έκανε σουτ από πλάγια θέση, με τον Επασί να μην δυσκολεύεται και να μπλοκάρει τη μπάλα.

Σέντρα του Βάντερσον στο 63΄ο Βύντρα είχε προωθηθεί για την εκτέλεση κόρνερ που κέρδισε η Λαμία, έκανε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει ελάχιστα έξω από τα δοκάρια της Λάρισας.

Από το 70΄και έπειτα δεν είχαμε κάποια καλή φάση, με την Λαμία να προσπαθεί να κρατήσει μπάλα και να επιτεθεί οργανωμένα, με την φιλοξενούμενη ομάδα απλά… να αμύνεται!

Δυστυχώς, η Λαμία δεν κατάφερε να μετουσιώσει την υπεροχή της σε κάποιο γκολ, με αποτέλεσμα να παραμείνει το 0-0 έως το τέλος…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Γιώργος Πετράκης):  Επασί, Σκόνδρας, Αντέτζο, Βύντρα, Βάντερσον, Μπεχαράνο, Μπουλούλης, Σάλιακας, Ρόμανιτς, Καραμάνος, Αραβίδης

Αναπληρωματικοί: Θεοδωρόπουλος, Τζανετόπουλος, Πλιάτσικας, Μπάχανακ, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Καραγιάννης Χρ., Σάσι, Τσούκαλος

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Παπαζόγλου, Μάρκοβιτς, Σεσέτσοριβτς, Μπέρτος, Πινάκας, Γκαζάλ, Φιλίπ, Σίλβα

Αναπληρωματικοί: Σουλούκος, Μιχαήλ, Τόρζε, Μούζεκ, Ζίζιτς, Λουφάκης

Διαβάστε επίσης

Back to top button