Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με «λίφτινγκ» για την πρόκριση ο Ολυμπιακός

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα στη Βοιωτία τον τοπικό Λεβαδειακό για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. #slgr #olympiacosfc #levadeiakos #slgr2 #ΚύπελλοΕλλάδος

Με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή του, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σήμερα στη Βοιωτία τον τοπικό Λεβαδειακό για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. #slgr #olympiacosfc #levadeiakos #slgr2 #ΚύπελλοΕλλάδος

Στη μάχη του Κυπέλλου Ελλάδας ρίχνεται σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος παίζει στην έδρα του Λεβαδειακού για την 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας (17:00, CosmoteSport 1).

Μετά το «τρία στα τρία» με ΑΕΚ, Φενέρμπαχτσε και Βόλο, οι Πειραιώτες θέλουν να τελειώνουν από σήμερα την υπόθεση πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού και να αποκτήσει διαδικαστικό χαρακτήρα η ρεβάνς σε 20 μέρες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες και να δώσει ευκαιρίες σε κάποιους άλλους, οπότε οι «ερυθρόλευκοι» θα αγωνιστούν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους στο σημερινό παιχνίδι.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κρίστινσον, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Νίκολιτς, Σεμέδο, Μάρκοβιτς και Αποστολόπουλο. Την τριάδα στα χαφ θα αποτελέσουν οι Σουρλής, Κούντε και Μπουχαλάκης. Μπροστά θα παίξουν οι Βρουσάι, με τον Ονιεκούρου, ενώ σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Ρόνι Λόπες και στην κορυφή της επίθεσης ο Τικίνιο.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Τζολάκης, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Κωστή, Ξενιτίδης, Μαρίνος και Αλγκασίμ Μπα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Βάτσλικ, Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί, Αγκιμπού Καμαρά, Ελ Αραμπί και Μασούρας, ενώ ο Καρμπόβνικ φαίνεται πως δεν υπολογίζεται πλέον.

Ο Λεβαδειακός, από τη σειρά του, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ομάδα της Λιβαδειάς ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία της και ο Γιάννης Ταουσιάνης δεν υπολογίζει τους Νίλι, Δούμτσιο και Αραβίδη, οι οποίοι αποχώρησαν ως τραυματίες από το νικηφόρο παιχνίδι με την Ιεράπετρα. Οι Βοιωτοί θα παραταχθούν με αλλαγές, αφού ακολουθεί το σημαντικό ματς με την πρωτοπόρο Καλλιθέα στη Super League 2.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button