Άλλα αθλήματαΜπάσκετΤοπικά Σπορ

Έσπερος Λαμίας: “Τα καλύτερα έρχονται”

Οι έφηβοι του Έσπερου Λαμίας από χθες είναι πρωταθλητές ΕΣΚΑΣΕ καθώς στον μεγάλο τελικό που έγινε στην Μαλεσίνα, κέρδισαν τον Κάδμο κατακτώντας το τρόπαιο!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ –  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
        ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.
ΤΕΛΙΚΟΣ ΕΦΗΒΩΝ  Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. : ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ – ΚΑΔΜΟΣ ΘΗΒΩΝ (68-54).
Ένα ακόμα πρωτάθλημα για τον ΕΣΠΕΡΟ ΛΑΜΙΑΣ.
Χθες Σάββατο 11/7/2020 οι Έφηβοι της ομάδας, κατόρθωσαν να κερδίσουν το τυπικά φαβορί της αναμέτρησης και να αναδειχθούν επάξια πρωταθλητές Εφήβων.
Πρέπει να σημειώσουμε ότι με αυτήν την νίκη του τελικού, οι Έφηβοι μας, κατόρθωσαν  να δημιουργήσουν ένα ιστορικό ρεκόρ για το σωματείο μας, τερματίζοντας Αήττητοι για όλη την αγωνιστική περίοδο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους μικρούς μας αθλητές για την μεγάλη επιτυχία τους ,τους γονείς των αθλητών που μας έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους , τους φιλάθλους που μας δίνουν ενέργεια στα παιχνίδια ,τους αυτοδιοικητικούς φορείς της Λαμίας που μας βοηθούν ποικιλοτρόπως, τους κατέχοντες δημόσια αξιώματα για την καλή τους προαίρεση , τους πολλούς μικρούς χορηγούς που συνδράμουν στην προσπάθειά μας, τους κατόχους την ηλεκτρονική και έντυπη ενημέρωση που προβάλλουν το έργο μας και αφήσαμε για το τέλος ένα ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους προπονητές μας, που πασχίζουν χρόνια και χρόνια για την ανάπτυξη του ΜΠΑΣΚΕΤ της ΛΑΜΙΑΣ.
Ονοματοποιούμε, για να είμαστε δίκαιοι  και ένα τεράστιο RESPECT στους προπονητές όλων των τμημάτων, που συμβάλλουν ο κάθε ένας με ξεχωριστό μεράκι, στις συνολικές επιτυχίες του ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ, ήτοι τους:
1)ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗ ΙΩΑΝΝΗ, 2)ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΕΛΗ ΝΙΚΟ, 3)ΣΟΦΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΘΟ
4)ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΩΣΤΑ, 5)ΚΟΥΤΚΙΑ ΓΙΑΝΝΗ, 6)ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΜΙΝΑ.
Τα καλύτερα με την συμπαράσταση των άδολων και συνετών υποστηρικτών μας, ΕΡΧΟΝΤΑΙ…
ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Το   Δ.Σ. του ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ  ΛΑΜΙΑΣ

Διαβάστε επίσης

Back to top button