Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μιλάει με Λαγό και Βουό η Καλαμάτα!

Ψάχνεται για ενίσχυση η ομάδα της Καλαμάτας...

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν στην Μαύρη Θύελλα που σ’ ένα ακόμη κρίσιμο ματς δεν κατάφερε να  δείξει θετικό πρόσωπο και γνώρισε την 11η ήττα στα τελευταία 13 ματς.

Νέοι παίκτες ήρθαν, προπονητής ήρθε-παρότι προτίμησε να δει το ματς από την κερκίδα και όχι από τον πάγκο- αλλά η εικόνα παρέμεινε ίδια στη Νεάπολη με την πολυπόθητη ανάκαμψη να καθυστερεί μια ακόμη αγωνιστική.

Μέσα σε όλα αυτά οι αποχωρήσεις συνεχίζονται με τον Πάρη Μπάμπη να λύνει το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ενώ στο ίδιο δρόμο βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες και ο Λυμπέρης Στεργίδης, ο οποίος έχει ζητήσει να αποχωρήσει.

Από την άλλη, συνεχίζονται οι επαφές για την ενίσχυση της ομάδας με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως η Μαύρη Θύελλα βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον Τάσο Λαγό (φωτο) και τον Πατρίκ Βουό.

Η παραμονή μάλιστα του Νίκου Αναστόπουλου στην Αθήνα την Δευτέρα φέρεται να έγινε γι’ αυτό ακριβώς τον λόγο.

Αμφότεροι έμειναν ελεύθεροι από τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο 27χρονος Τάσος Λαγός αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος. Πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Αραδίππου με τον οποίο είχε 14 συμμετοχές.

Έχει επίσης αγωνιστεί σε Παναθηναϊκό (2011-16), Λάρισα, Βίρτσμπουργκερ Κίκερς (Γερμανία). Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Ο 32χρονος Πατρίκ Βουό είναι Ιβοριανός σέντερ φορ με Πορτογαλικό διαβατήριο. Πέρυσι αγωνίστηκε στον ΟΦΗ και σε 24 αγώνες πέτυχε τρία γκολ.

Την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της Λαμίας είχε ένα γκολ σε 13 συμμετοχές ενώ την ίδια σεζόν και πάλι αγωνιζόμενος στον ΟΦΗ, σε 14 αγώνες σκόραρε 6 φορές. Ένα χρόνο νωρίτερα με τον ΟΦΗ είχε 18 γκολ σε 31 συμμετοχές.

πηγή: sport365.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button