Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

«Ο Ομάρ προτάθηκε στην Γαλατασαράι από τον μάνατζερ του Ντουρμάζ»

Τον μάνατζερ του Τζίμι Ντουρμάζ Μαρτίν Νταλίν φέρεται να έχει επιστρατεύσει σύμφωνα με τουρκικό ΜΜΕ προκειμένου να κλείσει την μεταγραφή του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Ελεύθερος όπως όλα δείχνουν μένει το φετινό καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, με τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Νορβηγου δεξιού αμυντικού να δίνουν και να παίρνουν.

Έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχει δείξει η Γαλατασαράι, στην οποία είναι αρκετά πιθανό να αγωνίζεται από την νέα αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής ιστοσελίδας «gsgazete.com», ο άνθρωπος που είναι πίσω από την προσπάθεια προκειμένου να κλείσει η μεταγραφή φέρεται να είναι ο Μάρτιν Νταλίν,μάνατζερ του Τζίμι Ντουρμάζ με τον οποίο ο Ελαμπντελαουί είχαν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό

«Ο Ομάρ προτάθηκε στη Γαλατάσαραϊ από τον μάνατζερ του Ντουρμάζ, Νταλίν. Ο Σουηδός ατζέντης μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον Νορβηγό μπακ, που είχε συνυπάρξει με τον Τζίμι Ντουρμάζ στον Ολυμπιακό. Είναι ένας από τους κορυφαίους Νορβηγούς και μάλιστα στην εθνική ομάδα φοράει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Όπως όλα δείχνουν ο Ομάρ θα υπογράψει στην Γαλατασαράι, αφού μέχρι στιγμής δεν έχει βρει την πρόταση που περίμενε από την Πρέμιερ Λιγκ» αναφέρεται σχετικά στο συγκεκριμένο δημοσίευμα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button