ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

ΠΑΣ Λαμία – Σκόνδρας: Υπάρχει πρόθεση ανανέωσης!

Ο Γιάννης Σκόνδρας βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της λίστας του ΠΑΣ Λαμία με τους παίκτες που είναι προς ανανέωση!

Θετικό το κλίμα ανάμεσα σε Σκόνδρα και ΠΑΣ Λαμία για ανανέωση!

Πριν από λίγες ημέρες, είχαμε το δημοσίευμα του Sportime, για την υπόθεση του Ντάνιελ Αντέτζο και την προφορική συμφωνία που φέρεται να έχει με τον ΠΑΣ Λαμία για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Τώρα, τα ρεπορτάζ εστιάζουν σε έναν ακόμη βασικότατο ποδοσφαιριστή και σταθερό στις εμφανίσεις του, τον Γιάννη Σκόνδρα.

Ο Τρικαλινός μπακ, δεν έχει άλλο χρόνο συμβολαίου με τη Λαμία και θα πρέπει να κάτσει και αυτός στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τη διοίκηση.

Η μεν «κυανόλευκη» ομάδα θέλει να παραμείνει ο Έλληνας μπακ και του χρόνου στην ομάδα, ενώ ο 30χρονος ποδοσφαιριστής δεν είναι αρνητικός στο να συμφωνήσει για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με όσα αναφέρει το Sportime.

Το θέμα του Σκόνδρα βέβαια, δεν έχει προχωρήσει ακόμη τόσο έτσι ώστε να μιλάμε για συμφωνία και το πιο βασικό απ΄όλα είναι να «πέσουν στο τραπέζι» οι προτάσεις και τα χρήματα. Τέλος, θα πρέπει να διευκρινιστεί αν τελικά και οι αποδοχές του Σκόνδρα θα μειωθούν λόγω της όλης κατάστασης του κορωνοϊού ή θα παραμείνει στα ίδια στάνταρ!

Να σημειώσουμε πως Έλληνας αμυντικός βρίσκεται για δεύτερη χρονιά στη Λαμία έχοντας συμπληρώσει 62 συμμετοχές, με 2 γκολ και 1 ασίστ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button