Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ατρόμητος: Νέος team manager ο Μανώλης Βερβερίδης

Ο Μανώλης Βερβερίδης είναι και επίσημα νέο μέλος της οικογένειας του Ατρομήτου, αφού ανέλαβε χρέη team manager, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου. #stoiximan_slgr #atromitosfc #Βερβερίδης #SportsNews #season2023_2024

Ο Μανώλης Βερβερίδης είναι και επίσημα νέο μέλος της οικογένειας του Ατρομήτου, αφού ανέλαβε χρέη team manager, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Περιστερίου.

Συνεχίζονται οι αλλαγές και στο διοικητικό οργανόγραμμα του Ατρομήτου, πέραν του αγωνιστικού τμήματος. Μετά την αποχώρηση των Μπρίτο και Λαζαρίδη, άρχισαν οι προσθήκες με τον Μανώλη Βερβερίδη να αναλαμβάνει χρέη team manager στην ομάδα, όπως έκανε γνωστό το «αστέρι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ατρομήτου:

«Νέο μέλος της οικογένειας του Ατρόμητου ο Μανώλης Βερβερίδης

Η ΠΑΕ Ατρόμητος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Μανώλη Βερβερίδη, που αναλαμβάνει χρέη Team Manager, αναλαμβάνοντας άμεσα καθήκοντα στο πλαίσιο της υλοποίησης του προγραμματισμού για τη σεζόν 2023/24.

Ο Μανώλης Βερβερίδης γνωρίζει άριστα τον Ατρόμητο, στοιχείο που είχε και καθοριστική σημασία στην επιλογή του, καθώς τα τελευταία χρόνια διετέλεσε μέλος της ομάδας σκάουτινγκ του Ατρόμητου και εκ των άμεσων βοηθών του επικεφαλής του τομέα, Απόστολου Αποστόλου, έχοντας σημαίνοντα ρόλο στη στελέχωση των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Είναι πτυχιούχος ως Διοικητικό Στέλεχος Επιχειρήσεων, γνώστης αγγλικών και γαλλικών και μέσω της εμπειρίας του εντός της οικογένειας του Ατρόμητου, εντάσσεται άμεσα στο κλίμα και στις απαιτήσεις του Αστεριού.

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μανώλης Βερβερίδης μίλησε στο atromitosfc.gr εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του εν όψει της νέας σεζόν.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος για αυτό το νέο ξεκίνημα στον Ατρόμητο. Γνωρίζω πολύ καλά τι σημαίνει να είναι κάποιος σε αυτή την ομάδα και πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις σε καθημερινό επίπεδο.

Αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε από την πλευρά μας ως ομάδα εν όψει της νέας σεζόν, η οποία για μας έχει ήδη αρχίσει με την υλοποίηση του αγωνιστικού προγραμματισμού, είναι δουλειά και αφοσίωση στο 100% σε καθημερινό επίπεδο για το καλό του Ατρόμητου.

Τίποτα δεν μπορεί να κατακτηθεί χωρίς κόπο και στο πλαίσιο αυτό, δίνουμε το στίγμα για τον Ατρόμητο που θα προετοιμαστεί για τις προκλήσεις της επόμενης χρονιάς.

Πλέον, δεν είναι ώρα για λόγια, αλλά για δουλειά».

Διαβάστε επίσης

Back to top button