Β΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Τρεις έφυγαν… τρεις ήρθαν για τη Θύελλα Ροδωνιάς!(pics)

Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε η ομάδα της Ροδωνιά. Οι Παπαθανασίου, Πουγκακιώτης και Κουτσογιάννης πλέον θα φορούν τη φανέλα της Θύελλας για το επόμενο εξάμηνο.

Διαβάστε την ανακοίνωση:

Με τρεις ακόμη προσθήκες έκλεισε το ρόστερ της η ΘΥΕΛΛΑ, για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καλύπτοντας έτσι τα κενά που προέκυψαν . Μία μετεγγραφή από αυτές μάλιστα, να αποτελεί ποδ/στή με τρανταχτό όνομα στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον πρώην αμυντικό της ομάδας της “Δόξας” Μοσχοχωρίου, τον αρχηγό της, τον Μπάμπη Παπαθανασίου. Τα άλλα δύο ταλαντούχα παιδιά είναι ο αμυντικός Πουγκακιώτης Αλέξης, από την “Αναγέννηση” Γιαννιτσούς και ο Κουτσογιάννης Βασίλης, από τον “Πρωτέα” Λάρισας. Τους καλωσορίζουμε και τους ευχόμαστε να είναι υγιείς, να έχουν καλά παιχνίδια στην ομάδα μας και να συμβάλλουν και αυτοί, ώστε η ΘΥΕΛΛΑ στο τέλος του πρωταθλήματος να πάρει την ΠΡΩΤΗ θέση!

Είχαμε όμως και αποχωρήσεις. Παρελθόν μετά από πολλά χρόνια αποτελούν δύο παίκτες που αποτελούσαν το κεντρικό δίδυμο της ομάδας και που έζησαν σπουδαίες στιγμές με τη ΘΥΕΛΛΑ, κατακτώντας μάλιστα τους δύο μεγάλους τίτλους το 2008 και 2012. O Γιάννης Σκαρλάτος και ο Νίκος Σφέτσας. Τους ευχαριστούμε και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια.
Τέλος να αναφερθούμε και σε ένα νέο παιδί που ήρθε φέτος στην ομάδα, ανδρώθηκε με τη ΘΥΕΛΛΑ, και δέχθηκε την πρόταση από την ομάδα του Ν. Κρικέλλου, η οποία πρωταγωνιστεί φέτος στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας. Είναι ο Άγγελος Φλέσσας. Η ομάδα μας θέλοντας να του δώσει την ευκαιρία να “ανοίξει” περισσότερο τα ποδ/κά του βήματα του έδωσε την μετεγγραφή. Είναι ένα νέο παιδί, με ταλέντο και πολύ καλά στοιχεία και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα των ανθρώπων της νέας του ομάδας. Φαίνεται πως μέσα από την καλή δουλειά που γίνεται φέτος στη ΘΥΕΛΛΑ, υπάρχει και ενδιαφέρον από ομάδες της παραπάνω κατηγορίας για τους ποδ/στές μας..

Μικρέ σου ευχόμαστε καλή συνέχεια και να φτάσεις όσο το δυνατόν ψηλότερα. Εμείς θα είμαστε εδώ και θα χαιρόμαστε να διαπρέπεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button