Άλλα αθλήματαΒόλεϊ

Πανζουρλισμός στη Λεωφόρο για την υποδοχή του πρωταθλητή Παναθηναϊκού (pics)

Η ομάδα βόλεϊ ανδρών του Παναθηναϊκού έζησε… μεγάλες στιγμές στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», όπου και βρέθηκε για να πανηγυρίσει με τον κόσμο την κατάκτηση του τίτλου!

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε 3-1 σετ τον Ολυμπιακό σήμερα στο κλειστό του Αγίου Θωμά και με 2-0 νίκες κατέκτησε το πρωτάθλημα βόλεϊ ανδρών, επιστρέφοντας στην κορυφή για πρώτη φορά μετά το 2004!

Αμέσως μετά τη λήξη του δεύτερου τελικού, αλλά και τα… ξέφρενα πανηγύρια που ακολούθησαν αυτής, σύσσωμη η αποστολή του «τριφυλλιού» μεταφέρθηκε στο κλειστό της Λεωφόρου.

Εκεί όπου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς πλήθος οπαδών του Παναθηναϊκού, προκειμένου να δει το ματς της αγαπημένης του ομάδας με τους «ερυθρόλευκους», αλλά και να… υποδεχτεί τους πρωταθλητές στη συνέχεια…

Το «Παύλος Γιαννακόπουλος» ήταν… ασφυκτικά γεμάτο, λοιπόν, ενώ μόλις η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου έκανε την εμφάνισή της, λίγο μετά τις 21:30 ακολούθησε… παροξυσμός.

Συνθήματα, καπνογόνα και φωτογραφίες, μαζί με αποθέωση συνέθεσαν το σκηνικό, όπου ομάδα και κόσμος των «πράσινων» έγιναν… ένα και πανηγύρισαν με την ψυχή τους το φετινό τρόπαιο!

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Back to top button