Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

«Σειρήνες» από το ΝΒΑ για τον Ουόκαπ

Ο Τόμας Ουόκαπ πραγματοποίησε πολύ καλή σεζόν με την Ζαλγκίρις, σε Λιθουανία και Euroleague με την περίπτωσή του να μην περνάει απαρατήρητη και στο ΝΒΑ.

Αποτέλεσε ένα από τα πιο σημαντικά «όπλα» της Ζαλγκίρις κατά τη διάρκεια της σεζόν που πέρασε. Ο Τόμας Ουόκαπ κατάφερε να ξεχωρίσει, δίνοντας λύσεις σε οργάνωση και εκτέλεση στο παιχνίδι της ομάδας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η νέα σεζόν αναμένεται να έχει πολλά νέα δεδομένα στους «πράσινους», καθώς ο Σάρας αποχώρησε για την Μπαρτσελόνα. Μακριά από το Κάουνας όμως είναι πολύ πιθανό να βρεθεί και ο 27χρονος άσος από το Τέξας.

Όπως αναφέρει ο Ντονάτας Ουρμπόνας, υπάρχει ενδιαφέρον για τον εκρηκτικό γκαρντ από ομάδες του ΝΒΑ, οι οποίες παρακολούθησαν την πορεία του κατά τη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Την ίδια στιγμή στην Ζαλγκίρις επιθυμούν την παραμονή του και περιμένουν τις εξελίξεις. Άλλωστε, ο Ουόκαπ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την πρωταθλήτρια Λιθουανίας μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Ανάλογη είναι και η περίπτωση του Τζοκ Λαντέιλ, ο οποίος έχει εκφράσει την θέληση να αγωνιστεί στο ΝΒΑ, με την Ζαλγκίρις όμως να έχει τον πρώτο λόγο, καθώς ο Αυστραλός σέντερ έχει συμβόλαιο με τους «πράσινους» ως το καλοκαίρι του 2021.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button