ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λαμίας ο Ντάουντα!

Ο ΠΑΣ Λαμία στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού θα αναζητήσει την επιθετική ενίσχυση και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Αμπιόλα Ντάουντα είναι ψηλά στη λίστα του!

Περιπτώσεις παικτών από την εγχώρια αγορά με στόχο την ενίσχυση της για την νέα αγωνιστική περίοδο εξετάζει η Λαμία. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Sportime», μία εξ αυτών είναι του Αμπιόλα Ντάουντα, με το όνομα του Νιγηριανού επιθετικού να βρίσκεται ψηλά στην λίστα των «κυανόλευκων».

Ο 32χρονος Αφρικανός επιθετικός ξεκίνησε την φετινή σεζόν στη Λάρισα, απ΄όπου και αποχώρησε τον Ιανουάριο για να ενταχθεί στη συνέχεια στον Παναιτωλικό. Με την φανέλα των «καναρινιών» αγωνίστηκε σε 12 αγώνες και κατάφερε να πετύχει 6 γκολ, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην προσπάθεια της ομάδας του για παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Οι εμφανίσεις του Ντάουντα έχουν τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα, με τη Λαμία να είναι μία από τις ομάδες που θα ήθελαν να τον έχουν στο δυναμικό τους τη νέα σεζόν. Ο 32χρονος φορ έχει συμβόλαιο ως τις 20 Ιουλίου με την ομάδα του Αγρινίου που θεωρείται δεδομένο ότι θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ της.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button