Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Δυνατά για Σαντίκου ο Αρης!

Δεν ήρθε πέρσι, αλλά δεν αποκλείεται να έρθει φέτος.

 Ο Αρμάντο Σαντίκου, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime αποτελεί τη Νο1 επιλογή στον Αρη για την κορυφή της επίθεσης.

Ο Αλβανός επιθετικός, Αρμάντο Σαντίκου είχε προταθεί και πέρσι το καλοκαίρι στους Θεσσαλονικείς, αλλά η διοίκηση προτίμησε τον Μπράουν Ιντέγε. Φέτος, τα πράγματα είναι διαφορετικά, στον Άρη είναι πολύ “ζεστοί” και θέλουν πολύ να φέρουν τον 29χρονο φορ στο “Βικελίδης”.

Δανεικός από τη Λεβάντε, στη Μάλαγα φέτος, γεμάτη σεζόν με 34 συμμετοχές και 13 γκολ στη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Ενσημα έχει κολλήσει και στην Πριμέρα με τη φανέλα της Λεβάντε, στην οποία και ανήκει τη σεζόν 2017-18 (6 συμμετοχές).

Το μεγαλύτερο διάστημα της ποδοσφαιρικής του καριέρας το έχει περάσει στην Ελβετία, αγωνιζόμενος σε Ζυρίχη και Λουγκάνο στην πρώτη κατηγορία.

Διεθνής με την Εθνική ομάδα και της Αλβανίας, από το 2012, με 35 συμμετοχές και 12 τέρματα.

Ο Άρης επιθυμεί να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από την Λεβάντε, το κασέ του ξεπερνά τα 500 χιλιάρικα, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις.

Θετικός και ο Σαντίκου να έρθει στην Ελλάδα, αρκεί να τα βρει ο Θοδωρος Καρυπίδης με τους Ισπανούς.

Οι κιτρινόμαυροι δεν πρόκειται να προβούν σε καμία ανακοίνωση, αν δεν λυθεί πρώτα το ban. Eπαφές έχουν γίνει και με άλλους υποψήφιους στόχους (το sportime έχει αποκαλύψει το ενδιαφέρον για Σάκιτς, Μέγιερι και τη συμφωνία με Ματέο Γκαρσία), αλλά οι όποιες συμφωνίες θα επισημοποιηθούν μετά την άρση του απαγορευτικού από τη FIFA.

Οπως αποκαλύπτει στο σημερινό του φύλλο το sportime (14/7), o Kαρυπίδης πλήρωσε τόσο τον Χαβιέρ Ούμπιδες, όσο και τον εκπρόσωπο του, Μανταλένα, ενώ  έχουν γίνει επαφές και με τους άλλους δύο, Κρίστιαν Πορτίγιο και Ντιόγκο Σιστόν, οι οποίοι αναμένεται επίσης να πληρωθούν άμεσα.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button